Direktør i Skanderborg Kommune, Frederik Gammelgaard, havde helst været foruden fejlene i sagen om Regnbuevænget 1. Arkivfoto

Direktør i Skanderborg Kommune, Frederik Gammelgaard, havde helst været foruden fejlene i sagen om Regnbuevænget 1. Arkivfoto

Kommunal beklagelse af fejl på Regnbuevænget

Forståelse for frustrationen hos borgergruppe

Af
Claus Sonne

En sag, vi helst havde været foruden.

Det er den betegnelse, som Frederik Gammelgaard, direktør i Skanderborg Kommune på Teknik- og Miljøområdet, sætter på sagen om Regnbuevænget 1.

Frederik Gammelgaard var en af fire fra den kommunale administration, der i sidste uge mødtes med en gruppe borgere, der mildest talt ikke er imponerede over kommunens ageren i forhold til salget og nedrivningen af huset på Regnbuevænget 1.

"Det er en svær sag, og ja, vi har begået fejl, hvilket vi gør indimellem. Så det er en sag, vi tager læring af," siger han og fortsætter:

"Jeg kan sagtens forstå, at borgerne i området er frustrerede. Derfor er jeg glad for, at vi kunne tage en vigtig, direkte dialog med dem, hvor vi redegjorde for forløbet."

I kunne jo have stoppet nedrivningen, mens sagen om den manglende høring om nedrivningen kørte?

"Det overvejede vi også. Men det havde ikke ændret noget på bundlinjen," siger Frederik Gammelgaard.

Har bygherren fået en mundtlig lovning på en byggetilladelse?

"Nej. Og heller ikke nogen skriftlig. Der er forsat en planproces i gang, og det afventer vi," garanterer Frederik Gammelgaard.

Publiceret 02 October 2018 11:00