Anne Dorte Michelsen åbne sæsonens kulturpakke den 13. september i Skjørring Forsamlingshus. Pressefoto

Anne Dorte Michelsen åbne sæsonens kulturpakke den 13. september i Skjørring Forsamlingshus. Pressefoto

Landsbyerne varmer op til Liv i Forsamlingshusene

Sæsonens første koncert er med Anne Dorte Michelsen i Skjørring

Det er efterårs- og vintertid, der er højsæson for hyggeligt samvær. Og der er masser at vælge mellem i de 11 deltagende landsbyer i Liv i Forsamlingshusene.

Skjørring Forsamlingshus lader Anne Dorte Michelsen åbne sæsonens kulturpakke den 13. september. Det er første gang Skjørring deltager i konceptet Liv i Forsamlingshusene, der siden 2010 har hjulpet i alt 16 forskellige forsamlingshuse med arrangementer.

Forsamlingshusbestyrelser og borgerforeninger har siden april arbejdet med at udvikle pakken af arrangementer. Målet er, at gæsterne møder talstærkt op, føler sig velkomne og hurtigt kommer i god stemning.

Udvalgsformand for Kultur-, Sundheds og Beskæftigelsesudvalget, Tage Nielsen sætter stor pris på landsbyernes indsats. ”Det er rigtigt dejligt, at folkene bag forsamlingshusene har lyst til at afprøve nye og anderledes arrangementer i forsamlingshusene. Det kræver nemlig masser af kræfter og mod at lave arrangementer med lidt større og dermed dyrere kunstnere.”

De 11 landsbyer, der deltager i sæsonens kulturpakke, er Skjørring, Firgårde, Storring, Alken, Gjesing, Mesing, Voerladegaard, Tebstrup, Blegind, Skivholme og Sjelle.

Publiceret 11 September 2018 06:00