De blå blokke viser de to grunde, der nu må bygges på. Den røde markerer Christoffer Schous bolig. Øverst ses Skovby Møbler.

De blå blokke viser de to grunde, der nu må bygges på. Den røde markerer Christoffer Schous bolig. Øverst ses Skovby Møbler.

'Tak for at have vist politisk mod'

Af
Claus Sonne

Da et flertal i byrådet onsdag aften stemte igennem, at sagen om udstykning på Præstbro skal afvente den støjsag, der kører mod Skovby Møbler, udløste det samtidig byggetilladelser til Christoffer Schou, der står bag udstykningsønsket.

"Det er et super fornuftigt skridt på vejen. Og der er ingen problemer med støj på de to udstykninger, det er dokumenteret af Niras," siger Christoffer Schou.

Han takker Alternativet, Konservative, Radikale, Dansk Folkeparti og Venstre for 'at have vist politisk mod, for at have sat sig ind i sagen, og for at have stemt med borgernes retssikkerheden i højsædet'.

"Jeg vil også takke borgmesteren for at vise vilje til at planlægge for boliger i området. Det er meget positivt, og jeg har tillid til, at Økonomiudvalget kan finde en god løsning. Især hæfter jeg mig ved, at borgmesteren gav udtryk for, at planlægningen bør foregå i samspil med ejeren af området. Jeg spiller hjertens gerne med," lyder det fra Christoffer Schou.

Publiceret 10 September 2018 11:45