Cecilie Vår Norsahl ønske er, at magasinet skal give menneskehedens ’evnen til Awe' tilbage. Foto: Palle Skov

Cecilie Vår Norsahl ønske er, at magasinet skal give menneskehedens ’evnen til Awe' tilbage. Foto: Palle Skov Palle Peter Skov

Skanderborg-designer udstiller på Koldinghus

Cecilie Vår Norsahl udstiller kæmpe design-magasin

Det er altid et tilløbsstykke, når årets kuld af nyuddannede designere fra Designskolen Kolding får lov at vise deres afgangsprojekter. Det sker i samarbejde med Museet på Koldinghus, der danner ramme om de nyslåede designeres projekter.

En af de 45 udstillere er kommunikationsdesigner Cecilie Vår Norsahl fra Skanderborg. Hun præsenterer i udstillingen magasinet ARTSCI Magazine - et uafhængigt magasin om den opblomstrende kunstgenre ART-SCIENCE, som arbejder i spændingsfeltet mellem kunst og videnskab. Det udforsker livets store spørgsmål og verdens mystiske vidundere – fra menneskets rolle i universet til solens usynlige lys.

”Evnen til forundring går lidt tabt, fordi vi kun har fokus på hverdagslivet. Det gør det svært at forholde sig til det store billede. Det er dén synlighed, kæmpemagasinet skal være med til at skabe, gennem en poetisk, kunstnerisk formidling af de tungeste videnskaber,” siger Cecilie Vår Norsahl i en pressemeddelelse.

Årets afgangsudstilling har mode, tekstil, kommunikationsdesign og industrielle produkter. Udstillingen kan ses alle dage kl. 10-17 på Koldinghus frem til 21. oktober. logy

Publiceret 13 August 2018 06:00