Tre nye boligprojekter i Låsby

Miljø- og Planudvalget har sagt ja til, at arbejdet med at lave lokalplan for tre boligprojekter i Låsby kan gå i gang.

Der handler om ejendommene Hovedgaden 12-14, hvor der i dag er to ældre boliger og en række udhuse, hvor det er planen at åbne for boliger i form af tæt-lav, åben-lav og etagebyggeri i op til to etager.

De to huse her skal fjernes for nye boliger. Foto: Bollerup

De to huse her skal fjernes for nye boliger. Foto: Bollerup

Desuden om grunden Nørregade 13, hvor der i dag ligger en ældre firelænget gård. Her er det planen at der skal kunne opføres 20 boliger i op til to etager. Byggeri på stedet skal tage hensyn til nærheden til kirken.

Her på marken til højre er der plan om parcelhuse. Foto: Bollerup

Her på marken til højre er der plan om parcelhuse. Foto: Bollerup

Tredje grund er Nørregade 6, hvor der ønskes en lokalplan for syv parcelhuse.

boll-

Publiceret 10 August 2018 06:00

SENESTE TV

Debat: Støt op!

Det kan godt være, at det er som at slå i en dyne, men alligevel er det meget vigtigt at møde op, når der indkaldes til borgermøde vedr. Regionens besparelse på busserne. I hvert fald vil vi i Dansk Folkeparti i Skanderborg gøre alt for at støtte op om den 'folkebevægelse', der er ved at opstå imod Region Midts nedlæggelser af buslinjer.

Debat: Kollektiv trafik er ikke kun blå busser

Endnu engang må vi desværre konstatere, at Regionen fralægger sig ethvert ansvar over for os, som ikke er bosat i de store byer. Man har fået skyklapper på, over for den udvikling der sker i landsbyerne. For ikke ret mange dage siden, fremlagde landsbyerne i Skanderborg deres fremtidsplaner for byrådet. Samtlige byer ønskede en udvikling, hvor der bl.a. skulle flytte nye borgere til, for at bevare foreningslivet, butikkerne og skolerne.

I Dansk Folkepartis byrådsgruppe i Skanderborg er vi meget bekymrede for Regionsrådets beslutning, om at skære ned på den offentlige transport, der i stedet for udvikling, vil fremme afvikling i landområderne.

Så vores opfordring skal være, at så mange borgere som muligt støtter op om de 'folkemøder', der bliver afholdt i den kommende tid, blandt andet i Herskind 22 oktober.