28 børn svang ketcherne

Skanderborg Der var gang i ketcherne da Skanderborg Lawn Tennis Klub SLTK arrangerede sommerskole for børn med fuld forplejning. Med på campen var 28 børn og fem træner, der ud over at spille tennis også havde gang i massevis af lege og spil på tennisbanerne samt rundbold og fodbold på stadion.

Forældre opbakningen var stor og campen blev flot serviceret med is og kager i massevis. Samtidig sørgede køkkenholdet, der bestod af frivillige forældre og bedsteforældre, for mange lækkerier blandt andet hjemmebagte pølsehorn og grovboller.

Publiceret 10 August 2018 08:00

SENESTE TV

Debat: Støt op!

Det kan godt være, at det er som at slå i en dyne, men alligevel er det meget vigtigt at møde op, når der indkaldes til borgermøde vedr. Regionens besparelse på busserne. I hvert fald vil vi i Dansk Folkeparti i Skanderborg gøre alt for at støtte op om den 'folkebevægelse', der er ved at opstå imod Region Midts nedlæggelser af buslinjer.

Debat: Kollektiv trafik er ikke kun blå busser

Endnu engang må vi desværre konstatere, at Regionen fralægger sig ethvert ansvar over for os, som ikke er bosat i de store byer. Man har fået skyklapper på, over for den udvikling der sker i landsbyerne. For ikke ret mange dage siden, fremlagde landsbyerne i Skanderborg deres fremtidsplaner for byrådet. Samtlige byer ønskede en udvikling, hvor der bl.a. skulle flytte nye borgere til, for at bevare foreningslivet, butikkerne og skolerne.

I Dansk Folkepartis byrådsgruppe i Skanderborg er vi meget bekymrede for Regionsrådets beslutning, om at skære ned på den offentlige transport, der i stedet for udvikling, vil fremme afvikling i landområderne.

Så vores opfordring skal være, at så mange borgere som muligt støtter op om de 'folkemøder', der bliver afholdt i den kommende tid, blandt andet i Herskind 22 oktober.