Phlake leverede solid hygge

Selvom solen blev skiftet ud med regn torsdag aften på Bøgescenerne leverede Phlake et brag af en koncert

Af
Mathias Sonne

Der var ingen tvivl om Phlakes popularitet blandt publikum, da klokken slog 19 på årets Smukfest. Forsangeren Mads Bo Iversen indtog med det samme hele bøgeskoven og lagde op til et brag af en fest, som folk i alle aldre kunne være med til.

Ligegyldigt alder eller placering i forhold til Bøgescenerne blev der danset, sunget og klappet med på den blanding af R&B og hiphop, som gruppen selv kalder ’Rhythm & Balls’.

Der var få tidspunkter under koncerten, hvor folk stod stille, og da man skuede ned over publikum, lignede det nærmest et hav med bølger, der bevægede sig i takt til musikken. Specielt under de helt store hits som ’Chunks’ og ’Pregnant’ var publikum helt oppe at køre og klappede energisk med på de velkendte melodier, der er produceret af gruppens andet medlem, Jonathan Elkær.

Hvis man skulle stå med tvivlen om, hvorvidt denne duo, der udgav sin debutsingle ’So Faded’ i 2015, kunne fange publikum, så skulle der ikke gå lang tid, før den tvivl var slukket. Flere sekvenser i koncerten var netop dedikeret til at få bøgeskoven til at være en del af den hygge og den fest, som Phlake ville stable på benene – og det bar en succes hele vejen igennem, også selvom det begyndte at regne.

De to Albertslund drenge gik også lige ind i hjertet på blandt andre Jacob Bendtzen og Martin Agger, der begge kommer fra Odder:

”De laver bare voldsom god musik, der bare er godt til alle lejligheder,” proklamerede Jacob Bendtzen glad imens der blev danset.

Martin Agger var enig i, at Phlake havde ramt rigtigt.

”Det holder bare hjem det her, og ham der Mads Bo, han synger rigtig godt,” blev det slået fast, imens de to drenge fortsatte festen sammen med resten af publikum, der uden tvivl har haft en lignende holdning.

Og da der så blev sluttet af med hittet ’Angel Zoo’, ramte festen sit højdepunkt, hvor de sidste folk trodsede regnen og trådte ud fra bøgetræernes ly og dansede med sammen med resten af publikum – en passende slutning på en vellykket, hyggelig og festlig optræden.

Publiceret 09 August 2018 23:00

SENESTE TV

Debat: Støt op!

Det kan godt være, at det er som at slå i en dyne, men alligevel er det meget vigtigt at møde op, når der indkaldes til borgermøde vedr. Regionens besparelse på busserne. I hvert fald vil vi i Dansk Folkeparti i Skanderborg gøre alt for at støtte op om den 'folkebevægelse', der er ved at opstå imod Region Midts nedlæggelser af buslinjer.

Debat: Kollektiv trafik er ikke kun blå busser

Endnu engang må vi desværre konstatere, at Regionen fralægger sig ethvert ansvar over for os, som ikke er bosat i de store byer. Man har fået skyklapper på, over for den udvikling der sker i landsbyerne. For ikke ret mange dage siden, fremlagde landsbyerne i Skanderborg deres fremtidsplaner for byrådet. Samtlige byer ønskede en udvikling, hvor der bl.a. skulle flytte nye borgere til, for at bevare foreningslivet, butikkerne og skolerne.

I Dansk Folkepartis byrådsgruppe i Skanderborg er vi meget bekymrede for Regionsrådets beslutning, om at skære ned på den offentlige transport, der i stedet for udvikling, vil fremme afvikling i landområderne.

Så vores opfordring skal være, at så mange borgere som muligt støtter op om de 'folkemøder', der bliver afholdt i den kommende tid, blandt andet i Herskind 22 oktober.