Ex-formanden er tilbage i Bøgeskoven

For første gang i 17 år er Claus Visbye ikke en del af Smukfests ledelse

Af
Claus Sonne

"Jeg kan ikke lade være."

Ordene bliver leveret med et smil og kommer fra Claus Visbye, der indtil sidste år var formand for Smukfest. Den tjans bestred han i 9 år og sad i alt i 17 år i ledelsen bag Smukfest.

Claus Visbye, der i dag er direktør for Horsens & Friends, der arrangerer koncerter i Horsens, er dermed for første gang i mange år med på Smukfest uden at have en finger med i, hvad der foregår. Og så alligevel...

"Jeg har faktisk være ude og hjælpe med at stille op - med en skruemaskine i hånden. Akkurat som da jeg begyndte hos festivalen. Jeg kunne mærke, at det begyndte at krible i fingrene, da festivalen nærmere sig, og jeg må bare erkende, at jeg i den grad har Smukfest løbende i blodet," siger han.

Hvordan er det at være på 'den anden side'?

"Det er en spøjs fornemmelse. Og lidt mærkeligt, at kunne drikke en øl eller to og bare være tilskuere. Men jeg nyder som altid festivalen."

Hørte du Britney Spears?

"Ha-ha... Nej, jeg valgte D.A.D. Det virker dog ikke som om, at jeg gik glip af noget,"ler Claus Visbye.

Publiceret 09 August 2018 20:00

SENESTE TV

Debat: Støt op!

Det kan godt være, at det er som at slå i en dyne, men alligevel er det meget vigtigt at møde op, når der indkaldes til borgermøde vedr. Regionens besparelse på busserne. I hvert fald vil vi i Dansk Folkeparti i Skanderborg gøre alt for at støtte op om den 'folkebevægelse', der er ved at opstå imod Region Midts nedlæggelser af buslinjer.

Debat: Kollektiv trafik er ikke kun blå busser

Endnu engang må vi desværre konstatere, at Regionen fralægger sig ethvert ansvar over for os, som ikke er bosat i de store byer. Man har fået skyklapper på, over for den udvikling der sker i landsbyerne. For ikke ret mange dage siden, fremlagde landsbyerne i Skanderborg deres fremtidsplaner for byrådet. Samtlige byer ønskede en udvikling, hvor der bl.a. skulle flytte nye borgere til, for at bevare foreningslivet, butikkerne og skolerne.

I Dansk Folkepartis byrådsgruppe i Skanderborg er vi meget bekymrede for Regionsrådets beslutning, om at skære ned på den offentlige transport, der i stedet for udvikling, vil fremme afvikling i landområderne.

Så vores opfordring skal være, at så mange borgere som muligt støtter op om de 'folkemøder', der bliver afholdt i den kommende tid, blandt andet i Herskind 22 oktober.