Jacob Dinesen var i hopla på Bøgescenen og fangede sit publikum. Foto: Per Bille

Jacob Dinesen var i hopla på Bøgescenen og fangede sit publikum. Foto: Per Bille

Jacob Dinesen:

En performer med publikum-tække

Af
Eva Lund Sørensen

Hvis ikke publikum var begejstrede for Jacob Dinesen inden han hoppede ned blandt de jublende smuklinge foran Bøgescenen, så var de hvert fald på dupperne efterfølgende. Sangeren med den store stemme ved præcis, hvordan man underholder sit publikum og det med bravour.

Der var nærmest amerikanske tilstande i Bøgeskoven, da Jacob Dinesen selvsikkert første publikum igennem et brag af en koncertoplevelse. Krydret med konfetti og tyk sønderjysk accent charmerede Jacob Dinesen sine fans med sin karakteristiske dybe røst og sit performer-gen, der fik publikummet til at vrikke med hofterne og klappe i takt.

At Tønder-sangerens stemme ofte bliver sammenlignet med Bruce Springsteens er ikke så mærkeligt – han indtog Bøgescenen som en boss, til stor jubel fra de fremmødte.

Alligevel mente Lennert Breum fra Nordjylland, at Jacob Dinesen ikke bør sammenlignes med Springsteen:

"Han er sin egen," konstaterede han med sin fadøl i hånden.

Kæresteparret Bent Levring og Lotte Frydensbjerg var nogle af dem, som godt turde sammenligne Dinensen med Bossen.

"Det bliver skide godt! Han ligger helt bestemt på top 3 af kunstnere, vi skal se på Smukfest," slog Lotte Frydensbjerg smilende fast, inden stjernen indtog scenen.

Og mon ikke forventningerne blev indfriet, da han sluttede af koncerten af med kæmpehittet 'Roll With Me' og fik samtlige fremmødte til at hoppe op og ned i takt.

Publiceret 08 August 2018 21:00