En Tour de Force i galaktisk pop-funk

The Asteroids Galaxy Tour gav et brag af en eftermiddagskoncert på Danmarks Smukkeste Festival

Af
Thomas Meisel Rasmussen

P3 teltet på Skanderborg Festival mindede mest af alt om en fugtig men feststemt sauna denne eftermiddag i bøgeskoven. Det skulle dog ikke stoppe The Asteroids Galaxy Tour fra at sætte gang i festen.

Den karismatiske frontfigur, Mette Lindberg, har haft fingrene i den musikalske kagedåse i mere end en forstand. Hun har været dommer i X-Factor og har også været vært på MGP 2018. I dag er hun her dog som forsanger i The Asteroids Galaxy Tour, der spiller en svedig kompot af pop og funk.

Sved og svedige rytmer

Bandet har indtil videre udgivet tre albums og en række EP’er, og med en frisk single i form af Apollo i bagagen, indtog de scenen til stor jubel.

Det gennemblødte publikum var mere end klar til at tage godt imod de gode vibrationer fra bandet, der spillede, som deres liv afhang af det. Plastikkrus med koldt og læskende vand blev langet over rækværket til tilskuerne med lige så høj hastighed, som de blev drukket. Mens koncerten udfoldede sig, viste det sig hurtigt, at performerne og publikum var på bølgelængde.

Setlisten bød blandt andet på deres monsterhits, The Golden Age og Around the Bend, der begge har været store i udlandet hjulpet godt på vej af de internationale reklamer for Apple og Heineken de medvirkede i. Det virker til, at Danmark også er godt med på noderne, som The Asteroids Galaxy Tour spiller. Mon ikke de har fået sig et par nye fans?

Publiceret 08 August 2018 23:11