Boliger frem i lyset

Der er blevet lavet en kraftig udtynding og fældning af træer og store buske i den bevoksning, der visuelt har adskilt Grønnedalsparken fra Højvangen.

"Det er en del af færdiggørelsen af hele moderniseringsprojektet. Der anlægges en cykel- og gåsti med belysning hele vejen rundt om Grønnedalsparken. Samtidig åbner vi området, så det bliver en del af byen og ikke længere er lukket inde bag en stor træbevoksning," siger direktør i Skanderborg Andelsboligforening, Erling Weber Jensen.´Ved Skolestien laves der en scaterbane og en spansk trappe.

"Det bliver så lækkert," siger Erling Weber Jensen.

boll-

Publiceret 20 July 2018 06:00

SENESTE TV

Debat: Støt op!

Det kan godt være, at det er som at slå i en dyne, men alligevel er det meget vigtigt at møde op, når der indkaldes til borgermøde vedr. Regionens besparelse på busserne. I hvert fald vil vi i Dansk Folkeparti i Skanderborg gøre alt for at støtte op om den 'folkebevægelse', der er ved at opstå imod Region Midts nedlæggelser af buslinjer.

Debat: Kollektiv trafik er ikke kun blå busser

Endnu engang må vi desværre konstatere, at Regionen fralægger sig ethvert ansvar over for os, som ikke er bosat i de store byer. Man har fået skyklapper på, over for den udvikling der sker i landsbyerne. For ikke ret mange dage siden, fremlagde landsbyerne i Skanderborg deres fremtidsplaner for byrådet. Samtlige byer ønskede en udvikling, hvor der bl.a. skulle flytte nye borgere til, for at bevare foreningslivet, butikkerne og skolerne.

I Dansk Folkepartis byrådsgruppe i Skanderborg er vi meget bekymrede for Regionsrådets beslutning, om at skære ned på den offentlige transport, der i stedet for udvikling, vil fremme afvikling i landområderne.

Så vores opfordring skal være, at så mange borgere som muligt støtter op om de 'folkemøder', der bliver afholdt i den kommende tid, blandt andet i Herskind 22 oktober.