Smukfest 2018 har nu kun endags-billetter tilbage til søndag

Smukfest glæder sig

Af
Jørgen Bollerup Hansen

Smukfest 2018 kan melde stort set udsolgt, også af endagsbilletter. Sidste chance for at komme på Smukfest '18 er nu søndag.

Først blev partoutbilletterne revet væk på 90 minutter den 1. december. Så gik det ud over endagsarmbåndene i det tidlige forår, hvor fredag og torsdag blev udsolgt. Senere løb vi tør for lørdagsarmbånd, og nu altså også onsdag, meddeler festivalen.

"Det er fantastisk dejligt for Skanderborg Festivalklub, foreningen bag Smukfest, fordi det vidner om et publikum, der bare glæder sig til at koble af, hygge og feste med venner og familie, kæreste og kolleger," skriver festivalen i en pressemeddelelse.

"Nu, i uge 29, forbereder vi festivalpladsen, så det igen i år bliver en smuk oplevelse at gå rundt og nyde detaljerigdommen, underfundigheden og det vanvittige udvalg af mad, drikke og installationskunst. Samt selvfølgelig - musikken."

Søndagsarmbånd kan købes på Smukshop.dk eller i døren, så længe lager haves.

Publiceret 19 July 2018 15:30

SENESTE TV

Debat: Støt op!

Det kan godt være, at det er som at slå i en dyne, men alligevel er det meget vigtigt at møde op, når der indkaldes til borgermøde vedr. Regionens besparelse på busserne. I hvert fald vil vi i Dansk Folkeparti i Skanderborg gøre alt for at støtte op om den 'folkebevægelse', der er ved at opstå imod Region Midts nedlæggelser af buslinjer.

Debat: Kollektiv trafik er ikke kun blå busser

Endnu engang må vi desværre konstatere, at Regionen fralægger sig ethvert ansvar over for os, som ikke er bosat i de store byer. Man har fået skyklapper på, over for den udvikling der sker i landsbyerne. For ikke ret mange dage siden, fremlagde landsbyerne i Skanderborg deres fremtidsplaner for byrådet. Samtlige byer ønskede en udvikling, hvor der bl.a. skulle flytte nye borgere til, for at bevare foreningslivet, butikkerne og skolerne.

I Dansk Folkepartis byrådsgruppe i Skanderborg er vi meget bekymrede for Regionsrådets beslutning, om at skære ned på den offentlige transport, der i stedet for udvikling, vil fremme afvikling i landområderne.

Så vores opfordring skal være, at så mange borgere som muligt støtter op om de 'folkemøder', der bliver afholdt i den kommende tid, blandt andet i Herskind 22 oktober.