17 tager cyklen fra Skanderborg til Paris

Af
Jørgen Bollerup Hansen

Lørdag 21. juli tørner 17 deltagere ud fra Godthåbsvej15 på en velgørenheds-cykeltur fra Skanderborg til Paris i regi af træningscentret Fit&Sund.

Kl. otte mødes ryttere med familie, venner og sponsorer til morgenmad, kl. ni præsenteres ryttere og sponsorer og kl. 10 sendes rytterne af sted, hvorpå holdet kører ad Adelgade mod første stop i Flensborg. Syv dage senere ventes holdet at køre op ad Champs Elysees i Paris, hvor de vil blive modtaget af over 100 venner og familie, der kører sammen i bus til Paris for at byde cykelholdet velkommen og tillykke med præstationen.

Rytterne begyndte med indendørs træning hos Fit&Sund i november og har i foråret tilbagelagt 2.500 km. fælles landevejstræning.

Det er kun anden gang, holdet bag kører under navnet Team Fit&Sund, men holdet har været på strækningen Horsens Paris i 10 år under andre navne. I år deltager ligeledes et hold fra Horsens med 41 deltagere - det er første gang Skanderborg er med. Holdet har flere følgevogne. Sidste år gik overskuddet til Børneafdelingen på Skejby Sygehus.

Publiceret 19 July 2018 08:00

SENESTE TV

Debat: Støt op!

Det kan godt være, at det er som at slå i en dyne, men alligevel er det meget vigtigt at møde op, når der indkaldes til borgermøde vedr. Regionens besparelse på busserne. I hvert fald vil vi i Dansk Folkeparti i Skanderborg gøre alt for at støtte op om den 'folkebevægelse', der er ved at opstå imod Region Midts nedlæggelser af buslinjer.

Debat: Kollektiv trafik er ikke kun blå busser

Endnu engang må vi desværre konstatere, at Regionen fralægger sig ethvert ansvar over for os, som ikke er bosat i de store byer. Man har fået skyklapper på, over for den udvikling der sker i landsbyerne. For ikke ret mange dage siden, fremlagde landsbyerne i Skanderborg deres fremtidsplaner for byrådet. Samtlige byer ønskede en udvikling, hvor der bl.a. skulle flytte nye borgere til, for at bevare foreningslivet, butikkerne og skolerne.

I Dansk Folkepartis byrådsgruppe i Skanderborg er vi meget bekymrede for Regionsrådets beslutning, om at skære ned på den offentlige transport, der i stedet for udvikling, vil fremme afvikling i landområderne.

Så vores opfordring skal være, at så mange borgere som muligt støtter op om de 'folkemøder', der bliver afholdt i den kommende tid, blandt andet i Herskind 22 oktober.