Paris venter forude, når holdet starter lørdag på Godthåbsvej. Arkivfoto

Paris venter forude, når holdet starter lørdag på Godthåbsvej. Arkivfoto

17 tager cyklen fra Skanderborg til Paris

Af
Jørgen Bollerup Hansen

Lørdag 21. juli tørner 17 deltagere ud fra Godthåbsvej15 på en velgørenheds-cykeltur fra Skanderborg til Paris i regi af træningscentret Fit&Sund.

Kl. otte mødes ryttere med familie, venner og sponsorer til morgenmad, kl. ni præsenteres ryttere og sponsorer og kl. 10 sendes rytterne af sted, hvorpå holdet kører ad Adelgade mod første stop i Flensborg. Syv dage senere ventes holdet at køre op ad Champs Elysees i Paris, hvor de vil blive modtaget af over 100 venner og familie, der kører sammen i bus til Paris for at byde cykelholdet velkommen og tillykke med præstationen.

Rytterne begyndte med indendørs træning hos Fit&Sund i november og har i foråret tilbagelagt 2.500 km. fælles landevejstræning.

Det er kun anden gang, holdet bag kører under navnet Team Fit&Sund, men holdet har været på strækningen Horsens Paris i 10 år under andre navne. I år deltager ligeledes et hold fra Horsens med 41 deltagere - det er første gang Skanderborg er med. Holdet har flere følgevogne. Sidste år gik overskuddet til Børneafdelingen på Skejby Sygehus.

Publiceret 19 July 2018 08:00