Burger King: Sikke en god modtagelse i Galten

Ny restaurant bygget på rekordtid

Af
Erland Rasmussen

Det var en meget tilfreds driftschef fra selskabet bag den nyåbnede Burger King i Klank Erhvervspark ved Galten, Steffen Pedersen, King Food, der fortalte om åbningen af restauranten.

"Det har været en god åbning, og det er gået rigtig godt. De lokale har taget rigtig godt imod os, og det tegner i hvert fald til at blive rigtig godt, fordi vi stadig har til gode at blive synlige fra motorvejen," fortæller Steffen Pedersen.

Dermed henviser han til, at restauranten har søgt, men endnu ikke fået tilladelse til at skilte med sin placering fra motorvejen, da Uge-Bladet var på besøg.

Burger King har da også primært valgt placeringen i Klank Erhvervspark, fordi det er tæt ved Herningmotorvejen.

"Der er lavet en masse beregninger, og vi vurderer, at det er en god placering," uddyber Steffen Pedersen.

Restauranten, der har 78 sidepladser, er bygget på kun otte uger.

Driftschefen sender da også straks roserne for den præstation videre til byggefirmaet, Ommen & Møller A/S, der har ekspertise i at bygge Burger King-restauranter.

Der er ansat 25 medarbejdere primært fra lokalområdet i Burger King i Galten.

Publiceret 17 July 2018 06:00

SENESTE TV

Debat: Støt op!

Det kan godt være, at det er som at slå i en dyne, men alligevel er det meget vigtigt at møde op, når der indkaldes til borgermøde vedr. Regionens besparelse på busserne. I hvert fald vil vi i Dansk Folkeparti i Skanderborg gøre alt for at støtte op om den 'folkebevægelse', der er ved at opstå imod Region Midts nedlæggelser af buslinjer.

Debat: Kollektiv trafik er ikke kun blå busser

Endnu engang må vi desværre konstatere, at Regionen fralægger sig ethvert ansvar over for os, som ikke er bosat i de store byer. Man har fået skyklapper på, over for den udvikling der sker i landsbyerne. For ikke ret mange dage siden, fremlagde landsbyerne i Skanderborg deres fremtidsplaner for byrådet. Samtlige byer ønskede en udvikling, hvor der bl.a. skulle flytte nye borgere til, for at bevare foreningslivet, butikkerne og skolerne.

I Dansk Folkepartis byrådsgruppe i Skanderborg er vi meget bekymrede for Regionsrådets beslutning, om at skære ned på den offentlige transport, der i stedet for udvikling, vil fremme afvikling i landområderne.

Så vores opfordring skal være, at så mange borgere som muligt støtter op om de 'folkemøder', der bliver afholdt i den kommende tid, blandt andet i Herskind 22 oktober.