Sejlere mødtes på søen

Af
Jørgen Bollerup Hansen

Skanderborg Junior Sejlklubs unge sejlere startede skolerne sommerferie med sommersejlads på søen.

I år var det to nye koncepter for sommersejlads, der blev afprøvet.

Lørdag den 30. juni var det de helt nye sejlere, der fik en dag på vandet. Turen gik rundt til de tre øer. Hjemme på Vestermølle var der tid til at bade, padle på surfboard, øve kæntringer og hygge sig.

Fra mandag var det så de øvede sejleres tur. De sidste tre år har der været sommerdage på søen for dem, men i år var det en lejr med overnatning i klublokalet. 12 sejlere fra Skanderborg og Aarhus deltog i lejren. Disse sejlere prøvede kræfter med andre jolletyper end den, de plejer at sejle i. Der var også hygge på land, et o-løb ved Vestermølle og en grillaften, hvor forældre og søskende kunne deltage.

Frivillige forældre gjorde lejren mulig.

Publiceret 14 July 2018 09:30

SENESTE TV

Debat: Støt op!

Det kan godt være, at det er som at slå i en dyne, men alligevel er det meget vigtigt at møde op, når der indkaldes til borgermøde vedr. Regionens besparelse på busserne. I hvert fald vil vi i Dansk Folkeparti i Skanderborg gøre alt for at støtte op om den 'folkebevægelse', der er ved at opstå imod Region Midts nedlæggelser af buslinjer.

Debat: Kollektiv trafik er ikke kun blå busser

Endnu engang må vi desværre konstatere, at Regionen fralægger sig ethvert ansvar over for os, som ikke er bosat i de store byer. Man har fået skyklapper på, over for den udvikling der sker i landsbyerne. For ikke ret mange dage siden, fremlagde landsbyerne i Skanderborg deres fremtidsplaner for byrådet. Samtlige byer ønskede en udvikling, hvor der bl.a. skulle flytte nye borgere til, for at bevare foreningslivet, butikkerne og skolerne.

I Dansk Folkepartis byrådsgruppe i Skanderborg er vi meget bekymrede for Regionsrådets beslutning, om at skære ned på den offentlige transport, der i stedet for udvikling, vil fremme afvikling i landområderne.

Så vores opfordring skal være, at så mange borgere som muligt støtter op om de 'folkemøder', der bliver afholdt i den kommende tid, blandt andet i Herskind 22 oktober.