Politikere ønsker ny digital businformation

Ungdomsrådets ide bliver nu realiseret

Af
Jørgen Bollerup Hansen

Politikerne i Miljø- og Planudvalget har vedtaget, at der skal arbejdes videre med en plan om at sætte nye elektroniske informationstavler op med ankomst- og afgangstider for de regionale busser og lokalbusser.

Planen er, at der sættes en infotavle op i hver af centerbyerne og to i Skanderborg, en i midtbyen, en ved Campus.

På tavlerne skal man kunne få oplysninger om alle relevante busser.

"Det er et forslag, som Ungdomsrådet er kommet med, og vi synes, der er en god ide, som vi også mener, vi kan løse inden for det nuværende budget," siger Claus Leick (SF), der er formand for udvalget.

Publiceret 14 July 2018 11:45

SENESTE TV

Debat: Støt op!

Det kan godt være, at det er som at slå i en dyne, men alligevel er det meget vigtigt at møde op, når der indkaldes til borgermøde vedr. Regionens besparelse på busserne. I hvert fald vil vi i Dansk Folkeparti i Skanderborg gøre alt for at støtte op om den 'folkebevægelse', der er ved at opstå imod Region Midts nedlæggelser af buslinjer.

Debat: Kollektiv trafik er ikke kun blå busser

Endnu engang må vi desværre konstatere, at Regionen fralægger sig ethvert ansvar over for os, som ikke er bosat i de store byer. Man har fået skyklapper på, over for den udvikling der sker i landsbyerne. For ikke ret mange dage siden, fremlagde landsbyerne i Skanderborg deres fremtidsplaner for byrådet. Samtlige byer ønskede en udvikling, hvor der bl.a. skulle flytte nye borgere til, for at bevare foreningslivet, butikkerne og skolerne.

I Dansk Folkepartis byrådsgruppe i Skanderborg er vi meget bekymrede for Regionsrådets beslutning, om at skære ned på den offentlige transport, der i stedet for udvikling, vil fremme afvikling i landområderne.

Så vores opfordring skal være, at så mange borgere som muligt støtter op om de 'folkemøder', der bliver afholdt i den kommende tid, blandt andet i Herskind 22 oktober.