Jørgen Hermansen (tv) og administrerende direktør i Bravida Danmark Johnny Hey. Pressebillede

Jørgen Hermansen (tv) og administrerende direktør i Bravida Danmark Johnny Hey. Pressebillede

Skanderborg VVS-firma er overtaget af stor nordisk koncern

VVS-firmaet P. Hermansen overtages af Bravida - alle ansatte følger med

Af
Jørgen Bollerup Hansen

Bravida Danmark køber det Skanderborg-baserede VVS-firmaet P. Hermansen, der er den førende VVS-installations- og servicevirksomhed i Skanderborg-området.

Virksomheden med hovedsæde i Skanderborg og kontor/showroom i Aarhus, udfører VVS fag- og hovedentrepriser og serviceopgaver.

Den faglige ledelse udgøres af fem entrepriseledere med ejeren Jørgen Hermansen som øverste ansvarlig.

33 montører udfører alle typer af VVS-arbejde, og opgaver indenfor boligventilation, isolering og anlægsarbejder.

I regnskabsåret 2016/17 lå omsætningen på godt 55 mio. kr. med et meget tilfredsstillende indtjeningsniveau. I indeværende regnskabsår forventes en stigning i såvel omsætning som indtjening.

På entrepriseområdet beskæftiger P. Hermansen sig med fag- og hovedentrepriser, som omfatter store installations- og udskiftningsopgaver i forbindelse med nybyggeri og renovering.

Virksomheden har en attraktiv ordrebeholdning for de kommende år.

På serviceområdet udfører P. Hermansen VVS-service og mindre installationer for både erhvervs- og privatkunder.

Administrerende direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey siger:

”P. Hermansen er en yderst veldrevet og veletableret VVS-virksomhed, som passer rigtig godt til Bravida. Virksomheden har et strategisk fokus på lønsomhed på de enkelte opgaver fremfor omsætning. det er helt i tråd med den strategi, vi også følger i Bravida.”

Ejeren af P. Hermansen Jørgen Hermansen siger:

Familieejet firma

”Virksomheden blev grundlagt i 1972, og jeg er 2. generation af familien, som nu driver den. Vi har i nogen tid været på jagt efter den rette køber, da vi har vurderet, at vores potentiale for vækst og udvikling bedst kan forløses, ved at blive en del af en større koncern. Her er jeg overbevist om, at Bravidas værdisæt og måde at drive forretning på, passer godt til P. Hermansen.”

Bravida Danmark overtog P. Hermansen pr. 2. juli 2018.

Samtlige medarbejdere fortsætter i deres nuværende roller med Jørgen Hermansen som ansvarlig for aktiviteterne.

Fusion og integration af virksomheden over i Bravida sker senere i 2018, hvilket i praksis betyder, at virksomheden indtil da forsætter på uændrede vilkår. Ligeledes forsætter virksomheden i en periode under sit nuværende navn.

Bravida er Nordens største leverandøraf service- og installationsydelser med godt 10.000 medarbejdere, heraf 1.800 i danmark.

Publiceret 11 July 2018 06:00