Den falske person er ikke blevet anmeldt til politiet, men cykelfolkene advarer folk mod at lade sig narre. Arkivfoto

Den falske person er ikke blevet anmeldt til politiet, men cykelfolkene advarer folk mod at lade sig narre. Arkivfoto

Falsk person henvender sig om sponsorater

En ukendt person kontakter sponsor-cykelløbs bidragsydere

Af
Jørgen Bollerup Hansen

Hørning Folkene bag sponsorcykel-projektet Hørning-Paris er i øjeblikket i gang med at forberede turen til Paris i 2019, og har i maj afholdt tre informationsmøder om den forestående tur.

"I forlængelse heraf, er vi blevet kontaktet af nogle af vores sponsorer fra 2017, da en person ved navn Martin eller Kristian udgiver sig for at repræsentere foreningen," oplyser Steen Robbestad Søndergaard fra arrangørgruppen.

"Men han har intet med ”Hørning Kultur og Event”, ”Hørning Cykler med formål” eller ”Paris2019” at gøre. Foreningen repræsenteres i forhold til sponsorater alene af formand Klaus Jeppesen, Sportscafeen i Hørning Idrætscenter," pointerer Steen Robbestad Søndergaard.

"Bliver I, eller er I allerede blevet kontaktet af andre end Klaus Jeppesen i relation til Paris2019, håber vi, at I vil give os besked på enten horningcykler@gmail.com eller til Klaus på telefon 21441875, så vi kan få stoppet misbruget af vores projekt. Det vil selvfølgelig være rigtigt fint, hvis I kan få noteret navn og telefonnummer ned på vedkommende."

Styregruppen har ikke politianmeldt den mystiske person.

Publiceret 19 June 2018 12:15