Disse billeder er lavet af naboerne for at vise generne af byggeriet. Naboerne siger, bygningen her er placeret tættere på, end man talte om og acepterede i dialogfasen. Og tættere på end lokalplanforslagets visualisering viser. Naboerne erkender dog, at byggeriet overholder lokalplanforslagets byggefelter. Bygherren forstår ikke kritikken.

Disse billeder er lavet af naboerne for at vise generne af byggeriet. Naboerne siger, bygningen her er placeret tættere på, end man talte om og acepterede i dialogfasen. Og tættere på end lokalplanforslagets visualisering viser. Naboerne erkender dog, at byggeriet overholder lokalplanforslagets byggefelter. Bygherren forstår ikke kritikken.

Bygherre undrer sig: 'Boligerne rives væk'

Bygherren forstår ikke kritikken fra naboerne: Nye boliger er en succes

Tegningen lavet af kritikerne, der viser, hvor dagligvarehuset med boliger på første og anden etage bliver placeret. Niels Bjerg-Nielsen, der stod bag byggeriet på Marmorpladsen og er med i det nye projekt, fortæller, der opføres 28 lejeboliger og 36 ejerlejligheder.

Tegningen lavet af kritikerne, der viser, hvor dagligvarehuset med boliger på første og anden etage bliver placeret. Niels Bjerg-Nielsen, der stod bag byggeriet på Marmorpladsen og er med i det nye projekt, fortæller, der opføres 28 lejeboliger og 36 ejerlejligheder. "Halvdelen af ejerlejlighederne er reserveret, mens alle lejligheder allerede er reserveret," siger han.

Niels Bjerg-Nielsen (t.v.) er her fotograferet med byrådsmedlem og tidligere Hørning-borgmester Søren Erik Pedersen (V) ved første spadestik til byggeriet på Marmorgrunden i den anden ende af torvet i Hørning. Her var lejlighederne også stærkt efterspurgt, som det sker igen med det nye projekt.

Niels Bjerg-Nielsen (t.v.) er her fotograferet med byrådsmedlem og tidligere Hørning-borgmester Søren Erik Pedersen (V) ved første spadestik til byggeriet på Marmorgrunden i den anden ende af torvet i Hørning. Her var lejlighederne også stærkt efterspurgt, som det sker igen med det nye projekt. "Den store interesse er kommet helt bag på os," siger Niels Bjerg-Nielsen.

"Vi inddrog borgerne for bedst muligt at tilpasse byggeriet, og vi har gjort meget ud af at blive enige. Vi har rettet byggefelterne til efter naboernes ønsker, og vi er gået fra fire til tre etager for to af byggefelterne. Vi er uforstående overfor den fortsatte kritik," siger Niels Bjerg-Nielsen. Tegningen viser byggefelterne. Foto og tekst: Bollerup

Publiceret 15 June 2018 12:15

SENESTE TV