DJ Tjess synger for Sølund - her sammen med frivillig Andrea Jonas. DJ Tjess sang også en af sine nye sange, en sang om Rejsekortet med teksten

DJ Tjess synger for Sølund - her sammen med frivillig Andrea Jonas. DJ Tjess sang også en af sine nye sange, en sang om Rejsekortet med teksten "Jeg tjekker ind, jeg tjekker ud". Foto: Bollerup

Sølund Festival blev sunget ind af Tommy

Af
Jørgen Bollerup Hansen

Sølund Festival '18 blev sunget ind af Tommy, med kunstnernavnet DJ Tjess. Det skete, da han stillede sig op indenfor hovedindgangen med sine keyboards tirsdag formiddag og sang den hyldestsang til festivalen, som han selv har skrevet.

Sangen er en opfordring til at tage til Sølund Festival.

Det blev også til mange smil, high five og krammere til Tommy, både fra frivillige og fra nogle af de første gæster, der allerede havde tjekket ind på denne første festivaldag, hvor hele byen er inviteret til gratis Tovli Tirsdag fra kl. 16 med med bl.a. Stig Rossen & Vennerne, Hugo Helmig og Rasmus Walter på scenen.

"Jeg skal også optræde, sagde festivalparate DJ Tjess, der til daglig bor i Aarhus.

"Under festivalen bor jeg på medhjælpercamping. Festivalen er hyggelig og fyldt med glade folk. Jeg var ikke nået så langt med min musik uden Sølund Festivalen," siger DJ Tjess.

Publiceret 12 June 2018 14:33

SENESTE TV