Sølund Musik-Festival tæppebombet med kærlighed

Festivalen meldte alt udsolgt allerede 10. maj og forventer et brag af en fest

Ikke uden en vis stolthed, slår Sølund Musik-Festival på tirsdag 12. juni portene op til 72 timers musik og kærlighed.

"Vi er tæppebombet med kærlighed og har alt udsolgt. Vi crash'er storescener og de tre mellemscener med et musikprogram der ikke har været bedre. Vi kan som de eneste tre gange i træk præsentere Lukas Graham, en Thomas Helmig der aldrig har været bedre, en Aqua, der bliver bedre og bedre og for længst har nået fordums styrke. Der skal rockes," lyder den glade opfordring fra festivalleder Lasse Mortensen.

Allerede i dag . juni starter festivalen med Music Unites Europe, verdens største internationale seminar for udviklingshæmmede musikere.

"For femte gang inviterer vi 40 handi-musikere fra fire europæiske lande til at sætte hinanden stævne til nonstop workshops, optrædender og fælles jam sessions i en hel uge. Seminaret kulminerer torsdag 14. juni klokken 12.10 på store scene, hvor alle MUE bands samt deres fælles bandplatform, the Incredble Misfits, performer showet: 'A tribute to Bowie and Petty.'

Lørdag 9. juni sparkes ballet i gang med fire koncerter på samme tid forskellige steder i Adelgade. Senere på dagen bliver der firdobbelt koncert på torvet ved Marius Øltapper.

"Vi starter lørdag med "Tov'li Party På Torvet". Fire gange fed musik hele eftermiddagen, og aftenkoncert med Charlie D. & The Twisters. Så er vi da ligesom i gang," konstaterer Lasse Mortensen.

Tirsdag 12. juni, Tov’li’ Tirsdag starter festivalen for alvor op med "De Små Synger", hvor 800 handicappede og ikke handicappede børn mødes til fest i børnehøjde. Danmarks største kagemand skal halshugges, og Marco & Moster Mies orkester sætter gang i løjerne fra klokken 10.30-12.00

Senere - klokken 13.30 - er turen kommet til "De Grå Synger", som er koncert for Skanderborg kommunes pensionister. John Mogensen Live optræder med alle de gode gamle, de seneste tilkomne og mere til.

Resten af tirsdag står i 'Den Omvendte Integrations' tegn. Her er der gratis entre for alle, som har lyst at komme og være med til en god fest.

Klokken 16.00, står der højoktan på programmet, når der er Harley. Musikken leveres af blandt andre Stig & Vennerne, Hugo Helmig, Rasmus Walter og mange flere.

Onsdag 13. og torsdag den 14. juni er festivalen forbeholdt mennesker med udviklingshandicap og deres ledsagere.

Se hele programmet på www.solundfestivalen.dk.

Publiceret 07 June 2018 14:00

SENESTE TV