Ry Højskole klar til indvielse af første etape

Af
Jørgen Bollerup Hansen

Ry Højskole indvier første etape af sin store udvidelse og modernisering lørdag 2. juni kl. 12-15 med deltagelse af blandt andre direktøren for A.P. Møller, der har doneret 30 mio. kr. til det store projekt.

Samtidig vil hele byen være inviteret til festen.

"Vi får overdraget bygningen fra håndværkerne lige efter pinse. Det er et par detaljer, der endnu ikke er på plads, men ellers er bygningen færdig," siger højskolens forstander Ole Toftdahl Andersen. Bygningen bliver straks taget i brug, så følger næste etape.

"Vi fortsætter med hovedbygningen, der ventes færdig i februar 2019. Vi håber så, at vi kan rejse penge til de to sidste etaper. De vil koste 17 mio. kr., siger Ole Toftdahl Andersen.

Publiceret 17 May 2018 06:30

SENESTE TV

Debat: Støt op!

Det kan godt være, at det er som at slå i en dyne, men alligevel er det meget vigtigt at møde op, når der indkaldes til borgermøde vedr. Regionens besparelse på busserne. I hvert fald vil vi i Dansk Folkeparti i Skanderborg gøre alt for at støtte op om den 'folkebevægelse', der er ved at opstå imod Region Midts nedlæggelser af buslinjer.

Debat: Kollektiv trafik er ikke kun blå busser

Endnu engang må vi desværre konstatere, at Regionen fralægger sig ethvert ansvar over for os, som ikke er bosat i de store byer. Man har fået skyklapper på, over for den udvikling der sker i landsbyerne. For ikke ret mange dage siden, fremlagde landsbyerne i Skanderborg deres fremtidsplaner for byrådet. Samtlige byer ønskede en udvikling, hvor der bl.a. skulle flytte nye borgere til, for at bevare foreningslivet, butikkerne og skolerne.

I Dansk Folkepartis byrådsgruppe i Skanderborg er vi meget bekymrede for Regionsrådets beslutning, om at skære ned på den offentlige transport, der i stedet for udvikling, vil fremme afvikling i landområderne.

Så vores opfordring skal være, at så mange borgere som muligt støtter op om de 'folkemøder', der bliver afholdt i den kommende tid, blandt andet i Herskind 22 oktober.