Guitaren er i front, når Klank Efterskole byder på triplekoncert med Uffe Steen Trio, Kris Herman og Michael Vestbo Trio.

Guitaren er i front, når Klank Efterskole byder på triplekoncert med Uffe Steen Trio, Kris Herman og Michael Vestbo Trio.

Triojazz, blues, ballader og guitarduetter på Klank

Efterskolens tredje jubilæumsarrangement 15. april byder på en triplekoncert

Klank Efterskoles musiklinje inviterer til efterskolens tredje jubilæumsarrangement søndag 15. april.

Kl. 14-18 står den på triple-koncert med Uffe Steen Trio, Kris Herman og Michael Vestbo Trio. Michael Vestbo vil binde koncerten sammen, da han optræder i alle de tre musikalske konstellationer.

Uffe Steen Trio og Vestbo Trio lægger vejen forbi på deres releaseturné med livealbummet 'Doppler Effect'.

Trioer på samtidig

Både live og på det nye album inviteres publikum ind i en samtale mellem to musikalske udtryk med guitaren i front med triojazz, bluesstemning, ballader, guitarduetter, og det store brag med begge trioer på scenen på én gang.

Kris Herman er singer-songwriter fra Aarhus. Han er Klanks og alle efterskolers fortolker af tidsånden med ærlige, nærværende tekster og umiddelbare, iørefaldende melodier. Kris Herman flankeres på scenen af guitaristen Jønne og Michael Vestbo også på guitar.

Guitaristen Uffe Steen har base i Aarhus og leverer indfølt guitarspil i topklasse til publikum live og på en stribe indspilninger.

Gratis for unge under 18 år. Voksne 50 kr.

jesl

Publiceret 13 April 2018 16:00

SENESTE TV