Stilling-brødre vandt årets DM i skolebridge

De to brødre har samtidig en søster, der vandt en andenplads med sin makker

Af
sport Af Niels Hindborg

Benjamin og Daniel Staun Poulsen fra Stilling blev sikre vindere af DM i skolebridge, der i lørdags blev afholdt i Kolding Bridge Center.
 

Deres søster Mia fuldendte søskende-triumfen, idet hun sammen med sin makker Karoline Sørensen snuppede andenpladsen foran Ellen og Nikolaj Zeeberg, mens resten fulgte lige efter.
 

De tre par vandt foruden medaljer også en rejse til en stor fransk turnering, der finder sted i Cannes senere på året. Turen er sponseret af Investeringsrådgivning A/S v. Michael Krogh Andersen, der også stiller sit sommerhus til rådighed for deltagerne.

En bridgeglad familie

Mia og Daniel har lært at spille bridge på Stilling Skole, mens Mia har lært Benjamin og sin far Henrik at spille bridge i sommerferien sidste år, og det er hun tydeligvis sluppet helt godt fra.
 
Hun deltog også sidste år i DM, dengang vandt hun en bridgetur til Indien, så den unge dame kommer vidt omkring med sin bridge.
 

Morten Bilde har i øjeblikket et hold af flygtningebørn på Odder Skole, og tre af pigerne deltog i DM. Den ene af dem, Isha Alraslan, måtte på grund af sin makkers sygdom spille med en substitut, og de gjorde det så godt, at hun vandt en tur i Tivoli Friheden i Aarhus til hele holdet. De to andre klarede sig også hæderligt.
 

Der deltog 31 par i DM i Skolebridge, det var 30 procent flere end sidste år. Målet for 2018 er 50 par.
 
Sideløbende med kampen om DM spillede 16 mere øvede spillere en turnering.
 

Arrangementet i Kolding var en succes, og klubben har sagt ja til at huse DM næste år.

Publiceret 10 January 2018 19:00

SENESTE TV