Gourmetmad i Laden

De enkle og rå rammer i Laden på Vestermølle spiller sammen med maden. Fra torsdag i sidste uge og til lørdag 27. januar er Restaurant Substans på gæstevisit på Vestermølle. 
 
UgeBladet Skanderborg var med ved en åbningsreception onsdag i sidste uge.
 
boll-

Datter og mor - arkitekt Sofie Kinch og designer og væver Annemette Beck - der sammen driver virksomheden Beck & Kinch fra Kystvejen i Aarhus, har vævet et stort vægtæppe unikt til Laden, mens restaurant Substans er på besøg på stedet. Sofie Kinch fortalte, at deres speciale er at væve den lokale kultur og natur ind i deres værker, hvad de gjort til Vestermølle med naturmaterialer fra stedet.

Datter og mor - arkitekt Sofie Kinch og designer og væver Annemette Beck - der sammen driver virksomheden Beck & Kinch fra Kystvejen i Aarhus, har vævet et stort vægtæppe unikt til Laden, mens restaurant Substans er på besøg på stedet. Sofie Kinch fortalte, at deres speciale er at væve den lokale kultur og natur ind i deres værker, hvad de gjort til Vestermølle med naturmaterialer fra stedet.

I anledning af åbningsreceptionen fortalte arkitekt Anna Mette Exner, der har stået for renoveringen og moderniseringen af Laden på Vestermølle i 2012, om ideerne og samspillet mellem det gamle og det nye i den smukke bygning. Hun leverede et interessant kig ind i arkitektens værksted. Foran hende ses Jørgen Lund Christiansen, formand for Møllelauget på Vestermølle.

I anledning af åbningsreceptionen fortalte arkitekt Anna Mette Exner, der har stået for renoveringen og moderniseringen af Laden på Vestermølle i 2012, om ideerne og samspillet mellem det gamle og det nye i den smukke bygning. Hun leverede et interessant kig ind i arkitektens værksted. Foran hende ses Jørgen Lund Christiansen, formand for Møllelauget på Vestermølle.

René og Louise Mammen, værtsparret, ses her ved modtagelsen af gæsterne. Op til åbningen på Vestermølle har de haft travlt, da Laden først blev ledig 2. nytårsdag efter, at det havde lagt rammerne for en nytårsfest. Men alt var klappet og klart, og rundt om bygningen og ved indgangen brændte der nogle mindre bål i jernskåle. Foto og teksk: Bollerup

René og Louise Mammen, værtsparret, ses her ved modtagelsen af gæsterne. Op til åbningen på Vestermølle har de haft travlt, da Laden først blev ledig 2. nytårsdag efter, at det havde lagt rammerne for en nytårsfest. Men alt var klappet og klart, og rundt om bygningen og ved indgangen brændte der nogle mindre bål i jernskåle. Foto og teksk: Bollerup

For en måned er der nu to restauranter på Vestermølle. Den nye i Laden er kun på visit - og det med et unikt koncept. Om det regner eller sner, om det er plus- eller minusgrader, så er Restaurant Substans’ kødretter tilberedt over åben ild udendørs. Sådan er det også under restaurantens besøg ved Skanderborg Sø, hvor pop up restauranten har plads til cirka 40 gæster.

For en måned er der nu to restauranter på Vestermølle. Den nye i Laden er kun på visit - og det med et unikt koncept. Om det regner eller sner, om det er plus- eller minusgrader, så er Restaurant Substans’ kødretter tilberedt over åben ild udendørs. Sådan er det også under restaurantens besøg ved Skanderborg Sø, hvor pop up restauranten har plads til cirka 40 gæster.

Publiceret 09 January 2018 09:00

SENESTE TV