Sejr i lokalderby til Skanderborg-damer

Lidt overraskende kørte Skanderborg Hadsten over i 1. division

 
 
1. division damer Hadsten Håndbold – Skanderborg Håndbold 18-26 (8-12)
Mål for Skanderborg: Katrine Larson 8, Sofia Deen 5, Kristina Sommer 5, Sidsel Mejlvang 3, Monika Kongsgaard 2, Sofie Alnor 1, Trine Knudsen 1, Caroline Svarre 1.
 

Lørdag var der lagt op til et ægte lokalbrag i Hadsten, da Skanderborg kom på besøg på jagt efter revanche. Gæsterne var da også i den grad tændte og klar til at give hjemmeholdet kamp til stregen. Målet var klart, en sejr skulle med hjem til Skanderborg.
 
LÆS OGSÅ: Profil smutter fra Skanderborg Håndbold
 

En storspillende Monika Kongsgaard i målet viste, at hun er ved at genfinde sit niveau fra de forrige sæsoner og nappede blandt andet to straffekast. Derudover scorede hun også to mål. Topscoreværdiheden gik dog til en godt spillende Katrine Larson, som kvitterede med 8 scoringer.
 

Desværre blev Skanderborg ramt af en skade, da stregspiller Marie Aamand fik revet sin venstre skulder af led i en tackling i forsvaret og måtte udgå af kampen for at tage på skadestuen og fik sat skulderen tilbage på plads.
 

Op til pausen kom Hadsten i gang med scoringerne, men Skanderborgholdet var i teten og kunne gå til pause ved stillingen 8-12 og med udsigt til at starte i overtal. Pigerne spillede skarpt og udnyttede overtallet med 2 scoringer. Forsvaret fortsatte de gode takter fra 1. halvleg og med 7 minutter igen havde Skanderborg øget føringen til 12-24.
 

”Vi rammer i dag den hidtil nok bedste kamp i sæsonen, hvor vi spiller med en uhørt høj disciplin og er tæt på at give Hadsten en ordentlig tur i maskinen. Som vi får afviklet kampen i dag, kan det vise sig at blive en nøglekamp i forhold til de kommende udfordringer. Jeg er imponeret over pigernes indsats og vi får igennem hårdt kollektivt arbejde virkelig sat os på kampen. Selvom Hadsten også er lidt i mandefald i denne periode, er det stadig et bundsolidt forsvar, vi får sat nogle gode angreb ind på og vi får ramt en god dybde i forsvaret og matchet Hadstens fysik. Stor ros til pigerne,” siger cheftræner Kristian Danielsen.
 
Kilde: Skanderborg Håndbold

Publiceret 08 January 2018 09:15

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV