Lokal duo kører Rally Monte Carlo Historique

Søren Bunk Jensen og Jakob Knudsen skal køre 2358,7 km i deres Porsche fra Reims til Monaco

 
Syv danske rally-mandskaber deltager i Rally Monte Carlo Historique 2018 - blandt andet Søren Bunk Jensen og Jakob Knudsen, fra Skanderborg, der kører en Porsche 911 SC fra 1979.
 

Torsdag 1. februar flages verdens største historiske rally, Rallye Monte Carlo Historique i gang. I 2018 udgaven er der 314 historiske biler på startlisten, heriblandt altså syv danske mandskaber. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Team Fynske Bank Danmark.
 
LÆS OGSÅ: Nicklas hittede i Ferrari-finale
 

Deltagerne starter fra så geografisk forskelligt beliggende byer som Glasgow, Oslo, Bad Homburg, Reims, Barcelona og Monte Carlo. Fra startbyerne kører de en tilkørselsrute, inden de lørdag 3. februar samles i den lille franske by Bourgoin Jallieu, tæt på Grenoble i regionen Auvergne-Rhône-Alpes. Herfra starter det egentlige Rally Monte Carlo Historique kl. 07.00, hvor den første af de 314 deltagere sendes ud på ruten.
 

Der kæmpes om både individuelle placeringer, men også om holdmesterskabet, hvor de danske kørere deltager som Team Fynske Bank Danmark. De danske deltagere har valgt at starte fra henholdsvis Bad Homburg i Tyskland, og Reims i Frankrig, og tjekker ind i løbet som beskrevet herunder.
 

Søren Bunk Jensen og Jakob Knudsen har fra startstedet i Reims 2358,7 km til målet Monaco, hvor de skal være fremme i løbet af en cirka 5 timers periode fra cirka kl. 02-07.00 7. februar.
 

I øjeblikket arbejdes der på højtryk på værkstederne rundt om i landet. Bilerne har stort set alle været skilt ad i atomer hen over vinteren, og er nu ved at blive finjusteret, så alt fungerer optimalt. De mange kilometer i Rally Monte Carlo Historique er hård kost for både biler og kørere.
 
cns

Publiceret 08 January 2018 05:00

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV