AquaGlobe åbner en dør til virkeligheden for VIA

VIA University College og AquaGlobe udvider deres samarbejde.

Skanderborg VIA University College har indgået et Executive partnerskab med Skanderborg Vand i AquaGlobe. Et partnerskab der styrker det allerede gode samarbejde mellem Skanderborg Vand og VIA University College, skriver VIA i en pressemeddelelse. Lotte Thøgersen, uddannelses- og forskningschef på VIA University College, glæder sammen med direktør for AquaGlobe og Skanderborg Forsyingsvirksomhed Jens F. Bastrupover sig over, at samarbejdet er en realitet.
 
”Vi har allerede etableret et godt samarbejde med VIA University College. Vi har for eksempel en fælles Ph.D.. og et spor i AquaGlobe er rekruttering, læring og uddannelse. Med VIA University College om bord styrker vi det og understøtter samtidig VIAs bestræbelser på at afhjælpe den stigende udfordring med at skaffe ingeniører til danske virksomheder,” fortæller Jens F. Bastrup. Klimaet på dagsordenen
 
VIAs bestyrelse har netop nikket ja til en flerårig indsats, der vil øge antallet af diplomingeniører i Danmark.
 
”Det er vigtigt for os, at vi får sat klimaet på dagsordenen,” siger Lotte Thøgersen og fortsætter:
 
”Det kan AquaGlobe i høj grad bidrage med. AquaGlobe bliver rammen for en række fælles forsknings- og udviklingsaktiviteter og en videnformidling, som vi ser frem til at deltage i. Vores forsyningsingeniørstuderende får mulighed for at arbejde med praksisnære projekter. Det er vigtigt for os, at vores studerende kommer til at arbejde med konkrete samfundsmæssige udfordringer, så vi på den måde kan ruste dem til det arbejdsmarked, som de på et tidspunkt bliver en aktiv del af.”

Publiceret 29 December 2017 18:00

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV