Op på vægten:

Nu kan du ændre din livsstil på en sjov måde

Tilmeld dig kurset “På vægten” og tab kilo på en sjov måde

De fleste af os ved det - efter julehygge og nytårslækkerier trænger kroppen til noget lidt sundere. Mange har et nytårsforsæt om at smide nogle kilo og begynde at dyrke motion.
LÆS OGSÅ: Supertabere fra Hørning smider 66 kilo på fem uger 
For anden gang skal Skanderborg ”På vægten”, når dette års vægttabskonkurrence bliver gentaget i det nye år. Hold af tre til fem personer skal dyste imod hinanden om at blive det hold, der har opnået det største vægttab på kun otte uger.

Motivation til ny livsstil

Sammen med CRAFT Sportswear, Fit&Sund og proaktiv fysioterapi samt lokale aktører får deltagerne i de otte uger mulighed for at prøve forskellig slags træning og få inspiration til en sundere hverdag.

Vi vil gerne hjælpe folk i gang med at lægge deres vaner om og komme i bedre form. Det skal helst både være sjovt og samtidig give deltagerne en masse god inspiration til en ny sund livsstil,” fortæller Mette Paludan, som er tovholder på projektet ”På vægten”.
Alle deltagerne skal 6. januar en tur på vægten for at få målt startvægten. For at alle har en ligelig chance for at vinde, starter alle holdene med et indekstal på 100, og alle vægttab vil blive fratrukket procentvis i indekstallet.
På den måde er der ingen andre end én selv, der kender kilotallet. Det hold, som efter de otte uger har det laveste indekstal, vinder konkurrencen.

Holdånd

Ved at stille op som et hold sammen med venner, familie eller kolleger hjælpes man ad med at holde hinanden til ilden.
“Det gør det lidt sjovere og mere motiverende, når man er flere sammen. Det er ikke så nemt at pjække, når man skal stå til ansvar overfor resten af holdet,” mener Mette Paludan.
Sidste år var Horsens, Vejle, Hedensted og Skanderborg med i kampen om at tabe flest kilo. Der deltog 144 hold, som tilsammen tabte sig 4.223 kilo på de otte uger. Det svarer til, at hvert hold har tabt knap 30 kilo.
Tilmelding til projektet sker på www.påvægten.dk

Publiceret 11 December 2017 14:00

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV