Fire lokale unge opfylder svømmekrav:

Personlige rekorder og flere medaljer

Skanderborg Svømmeklub tog en håndfuld svømmere med til stævne i Halse benævnt Midt-Øst Cup 2 med seks forskellige løb som sidste stævnetræning inden de skal toppe efteråret til Rema 1000 Cup i Horsens i midt december.
Svømmerne viste gode takter, og at træningen har den ønskede effekt med personlige rekorder i tre af hvert fire løb og flere medaljer.
LÆS OGSÅ: 10 medaljer til svømmeklub 
Første medalje fik Frej Liltorp i form af en sølvmedalje på distancen 200m IM. Derefter tog både Simon Finch og Sebastion Stoltenborg sølvmedalje i hver deres årgang i 50m bryst, hvor også Ida Kjærgaard tog en sølvmedalje.
På 100 m fri tog Frederik Bisgaard en sølvmedalje hurtigt fulgt efter af Frej, som tog en guldmedalje. Derefter var drengene på banen i 50 m ryg, hvor både Simon, Sebastian og Frederik tog bronzemedalje i deres respektive årgange.
I 200 m bryst tog Simon sølvmedaljen, mens Ida fik en guldmedalje.
Stævnets højdepunkt var Ida Kjærgaard på 50 m bryst, hvor hun gik 37.98, som er under kravtiden til Vestdanske Junior Mesterskaber på langbane i foråret, som har været en mål.
Hun er nu den 4. svømmer fra klubben, der har kravtid til VJM. De andre er Johan Nissen, Mads Iversen og Sofie Aaby Nielsen.

Publiceret 11 December 2017 16:00

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV