Skanderborg Håndbold henter DM-sølvvinder

Cornelius Kragh jagter spilletid i Skanderborg Håndbold - har fået en tre-årig kontrakt

Af
Håndbold

I de næste tre sæsoner skal Cornelius Kragh skrives på holdkortet hos Skanderborgs ligaherrer.
 
Den 22-årige bagspiller kommer til Skanderborg efter to sæsoner i Skjern Håndbold, hvor han i sidste sæson var med til at vinde DM-sølv.
 
LÆS OGSÅ: Ny fløj hentet i BSV

“Cornelius har stået øverst på vores ønskeliste i flere år efterhånden, og det er virkelig en stor tilfredsstillelse, at det nu endelig er lykkedes at få ham til Skanderborg. Det er en spiller, vi ser et meget stort udviklingspotentiale i, og en vigtig brik i vores mål her i klubben om at rykke højere op af ranglisten i dansk håndbold,” siger sportschef Torben Væver.
 

Cornelius Kragh fik sit gennembrud som seniorspiller i Nordsjælland, hvor han scorede et hav af mål de to første sæsoner som senior, og her fik vist, at han er en af fremtidens helt store profiler.
 

Han tog et meget stort skridt fra nedrykkede Nordsjælland til Skjern Håndbold før sidste sæson, og det viste sig også, at det måske var et lige stort nok skifte i forhold til en ung spiller på kun 20 år. Det er blevet til begrænset med spilletid, og det er naturligvis med udsigt til en anden rolle, at Cornelius Kragh har valgt, at næste step i karrieren skal foregå i Skanderborg.
 

Hovedpersonen ser frem til at begynde i Skanderborg efter sommerferien.
“Min tidligere klubkammerat Morten Balling har bekræftet det indtryk, jeg har af Skanderborg. En klub i ordets bedste forstand med et inspirerende træningsmiljø, et stærkt ungdomsarbejde og en masse frivillige klubmennesker, der knokler i kulissen. Sådan et miljø er jeg selv rundet af, så det giver en ekstra motivation. Jeg har en virkelig god fornemmelse med Skanderborg og klubbens ambition om at bide sig fast i top 8 i de kommende sæsonern” siger den 22-årige københavner, der havde tilbud fra klubber i både ind- og udland, før valget faldt på Skanderborg.
 
Kilde: Skanderborg Håndbold

Publiceret 08 December 2017 09:15

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV