Dronningens Fortjenstmedalje for 40 års arbejde ved Bostederne Skanderborg

Vivi Boiden har været ansat som administrativ medarbejder ved Bostederne Skanderborg i 40 år. Det blev fejret onsdag 22. november med en reception og overrækkelse af Dronningens fortjenstmedalje på Pensionatet Skanderborg Øst, hvor Vivi Boiden har været ansat alle årene.
LÆS OGSÅ: Dronningen har sendt Den kongelige Belønningsmedalje
Bostederne Skanderborg er en organisation med bo- og aktivitetssteder for voksne med udviklingshæmning. I starten af Vivis arbejdsliv blev disse opgave varetaget af staten og siden af amterne. Siden hen er Bostederne Skanderborg blevet en del af den kommunale indsats, med kommunalreformen i 2007.

Vivi Boiden har været med fra tiden, hvor de udviklingshæmmede borgere boede på værelser og fik udbetalt lommepenge og tøjpenge, til i dag, hvor borgerne får udbetalt pension og har deres egen lejlighed.

Vivi Boiden udtaler, at hun glæder sig til at skulle over til Dronningen og sige tak for fortjenstmedaljen.

gs

Publiceret 07 December 2017 08:00

SENESTE TV

Debat: Støt op!

Det kan godt være, at det er som at slå i en dyne, men alligevel er det meget vigtigt at møde op, når der indkaldes til borgermøde vedr. Regionens besparelse på busserne. I hvert fald vil vi i Dansk Folkeparti i Skanderborg gøre alt for at støtte op om den 'folkebevægelse', der er ved at opstå imod Region Midts nedlæggelser af buslinjer.

Debat: Kollektiv trafik er ikke kun blå busser

Endnu engang må vi desværre konstatere, at Regionen fralægger sig ethvert ansvar over for os, som ikke er bosat i de store byer. Man har fået skyklapper på, over for den udvikling der sker i landsbyerne. For ikke ret mange dage siden, fremlagde landsbyerne i Skanderborg deres fremtidsplaner for byrådet. Samtlige byer ønskede en udvikling, hvor der bl.a. skulle flytte nye borgere til, for at bevare foreningslivet, butikkerne og skolerne.

I Dansk Folkepartis byrådsgruppe i Skanderborg er vi meget bekymrede for Regionsrådets beslutning, om at skære ned på den offentlige transport, der i stedet for udvikling, vil fremme afvikling i landområderne.

Så vores opfordring skal være, at så mange borgere som muligt støtter op om de 'folkemøder', der bliver afholdt i den kommende tid, blandt andet i Herskind 22 oktober.