Kvinde anholdt i Skanderborg:

Overfaldt togkontrollør og brugte lillesøsters sygesikringskort

21-årig kvinde var ikke tilfreds med at få bøde

Onsdag morgen måtte Østjyllands Politi rykke ud til Skanderborg Station, hvor en ung kvinde fra Odense skabte ballade.
Ifølge politiet var kvinden, der er 21 år gammel, så utilfreds med, at hun skulle have sin billet tjekket af en togkontrollør, at hun tog fat i kontrolløren og rev i dennes tørklæde.
Overfaldet var af en sådan karakter, at en passager måtte komme kontrolløren til undsætning.
LÆS OGSÅ: Gav politiet en fuck-finger: Bilister på E-45 ser stort på færdselsreglerne
Kvinden blev tilbageholdt og politiet tilkaldt.
Da betjentene bad hende identificere sig, benyttede hun sin lillesøsters sundhedskort. Den faldt betjentene dog ikke for, og derfor blev hun sigtet for vold mod person i offentlig tjeneste og for misbrug af lillesøsterens identitet.
dp

Publiceret 06 December 2017 09:19

SENESTE TV

Debat: Støt op!

Det kan godt være, at det er som at slå i en dyne, men alligevel er det meget vigtigt at møde op, når der indkaldes til borgermøde vedr. Regionens besparelse på busserne. I hvert fald vil vi i Dansk Folkeparti i Skanderborg gøre alt for at støtte op om den 'folkebevægelse', der er ved at opstå imod Region Midts nedlæggelser af buslinjer.

Debat: Kollektiv trafik er ikke kun blå busser

Endnu engang må vi desværre konstatere, at Regionen fralægger sig ethvert ansvar over for os, som ikke er bosat i de store byer. Man har fået skyklapper på, over for den udvikling der sker i landsbyerne. For ikke ret mange dage siden, fremlagde landsbyerne i Skanderborg deres fremtidsplaner for byrådet. Samtlige byer ønskede en udvikling, hvor der bl.a. skulle flytte nye borgere til, for at bevare foreningslivet, butikkerne og skolerne.

I Dansk Folkepartis byrådsgruppe i Skanderborg er vi meget bekymrede for Regionsrådets beslutning, om at skære ned på den offentlige transport, der i stedet for udvikling, vil fremme afvikling i landområderne.

Så vores opfordring skal være, at så mange borgere som muligt støtter op om de 'folkemøder', der bliver afholdt i den kommende tid, blandt andet i Herskind 22 oktober.