Ny fløj er hentet i BSV

25-årige Lars Skaarup fra BSV bliver fra sommeren 2018 ny mand i grønt

Skanderborg Håndbold har lavet en tre-årig aftale med Lars Skaarup fra næste sæson som en direkte erstatning for Andreas Væver, der rejser videre efter 20 år i den grønne trøje. Sportschef Torben Væver kalder Skaarup for en lynhurtig og træfsikker fløjspiller, som allerede har prøvet en del i hans karriere.
 

“Han var tidligt i sin seniorkarriere i både Lemvig og TTH Holstebro, hvorfra han skiftede til Randers HH for fire sæsoner siden. Han var i Randers i tre sæsoner og med på holdet, da de rykkede op i 888Ligaen før sidste sæson og også med til at rykke ned igen.
 
Læs også: Mr. Skanderborg takker af
 
Lars Skaarup var således også deltager i den legendariske kvalifikationskamp i Cigaræsken mellem Randers og Skanderborg, som for mange står som en af de mest dramatiske kamp i klubbens historie,” siger Væver og fortsætter:
 

“Vi har fulgt ham på tætteste hold gennem mange sæsoner - og vi var egentligt ikke så meget i tvivl om at Lars ville være et godt valg til vores hold. Da interessen var gensidig, tog det ikke lang tid for os om at blive enige om en aftale, og vi glæder os til at byde Lars velkommen i Orangeriet til sommer.”
 

Den nye “gunman” kommer forbi sin nye hjemmebane 16. december i forbindelse med hjemmekampen mod HCM og hilser på.
 
Kilde: Skanderborg Håndbold

Publiceret 06 December 2017 19:00

SENESTE TV