Skanderborg-damer fik vigtig sejr i Roskilde

Bredde, god fight og et aggressivt forsvarsspil gav bonus i en svær udekamp

1. division damer: Roskilde Håndbold – Skanderborg Håndbold 23-28 (10-16).
 
Målscorere for Skanderborg: Trine Knudsen 5, Sidsel Mejlvang 4, Othilia Christensen 4, Sofie Alnor 3, Katrine Larson 3, Stine Holm 3, Louise Søndergaard 2, Kristina Sommer 2, Caroline Svarre 1, Sofia Deen 1.
 
Det var en vigtig skalp, Skanderborgs håndboldkvinder hentede lørdag eftermiddag i Roskilde. De to hold lå helt tæt i tabellen på 4.-5. pladserne, hvor Skanderborg havde 14 point og Roskilde 12, så meget var på spil for begge hold.
 
Efter at have byttet mål de første ti minutter fik Skanderborg trukket fra med fint angrebsspil og flotte mål. Emilie Jacobsen var en mur i målet med rigtig mange store redninger, og halvlegen blev vundet 16-10.
Efter pausen fik hjemmeholdet halet godt ind på Skanderborg, og efter ni minutter stod der 14-18.
 
Skanderborg fik dog trukket fra igen de næste tre minutter til 14-21. Men atter engang slog Roskilde til, og antallet af tekniske fejl og brændte skud hos Skanderborgs spillere steg. Med fem minutter igen var hjemmeholdet kun et enkelt mål fra Skanderborg, 23-24.
 
Netop tætte afslutninger har været en af Skanderborgs store udfordringer, men denne forblev hovederne kolde.
 
Efter et tilkendt straffe til Mejlvang kunne Katrine Larson, efter i første omgang at have brændt på straffe, samle riposten og score til slutresultatet 28-23 fire sekunder før tid.
 
“Det er rigtig dejligt at kunne tage de to point med fra Roskilde i dag – et sted, vi ofte har haft rigtigt svært ved at spille. Vi viser rigtig flot spil og kynisme i 1. halvleg, dog uden at vi rammer den ønskede forsvarsintensitet. Vi formår at forsvare os to gange mod et godt kæmpende Roskildehold, hvor vi egentlig har muligheder for at lukke kampen, men får ikke omsat chancerne til de nødvendige scoringer. I sidste ende vinder vi kampen og endda med en pæn margen, så alt i alt er vi rigtigt godt tilfredse, og jeg kan konstatere, at angrebsspillet begynder at sidde i skabet, og at omstillingerne kommer,” siger cheftræner Kristian Danielsen.
 
Kilde:Skanderborg Håndbold

Publiceret 05 December 2017 06:00

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV