Mr. Skanderborg takker af

Andreas Væver søger nye udfordringer efter denne sæson. Han har indtil videre spillet 189 kampe i grønt

Han har spillet i klubben, siden han var 5 år gammel og således aldrig spillet en klubhåndboldkamp i andet end den grønne Skanderborg trøje. Mr. Skanderborg Andreas Væver er i gang med sin 20. sæson i Skanderborg Håndbold, men efter denne sæson er det slut for denne omgang. Den 25-årige venstre fløj har besluttet at prøve talentet af i en anden klub til sommer, og det er sket i fuld forståelse med klubben.
 
Læs også: Knudsende sikker sejr over Sønderjyske

Preben Skovsgaard fra senioreliteudvalget ønsker Andreas alt held og lykke med de nye udfordringer.

“Det er en meget stor portion Skanderborg-DNA, der nu forlader Skanderborg til sommer, men det er et skifte som vi bakker Andreas 100 procent op i. Andreas var en af landets største talenter på venstre fløj som ungdomsspiller, og det lå i kortene for flere år siden, at Andreas skulle prøve sit talent af på et højere niveau på et tidspunkt. Han har været uheldig med et drilsk springerknæ de seneste par sæsoner, som satte udviklingen på stand by en periode, men før denne sæson var han igen helt klar igen, og han er stærkt på vej til at genfinde hans tidligere høje niveau,” siger Preben Skovsgaard og forsætter:

“Det er et helt udramatisk skifte og vi har vidst i lang tid at Andreas gerne ville prøve et andet miljø og træde ud af de trygge rammer i barndomsklubben efter denne sæson, og det har givet os god tid til at finde afløseren på hans plads på venstre fløj. Afløseren er for længst fundet og vi kan snart præsentere hvem det bliver.”

Andreas Væver har spillet 189 kampe for Skanderborg Håndbold og lavet 481 mål, og er trods sin unge alder den spiller, det har spillet 5. flest divisionskampe for Skanderborg Håndbold.

“Vi ønsker Andreas Væver alt mulig held og lykke fremadrettet, og håber vi måske senere i karrieren igen får nummer 17 at se i den grønne trøje på venstre fløj,” lyder det.

Freder trøje

I respekt for 20 års trofast tjeneste i den grønne trøje, bliver der ikke nogen på herreholdet, der kommer til at optræde i trøjenummer 17 i Skanderborg Håndbold, så længe Andreas Væver er aktiv som håndboldspiller.

Kilde: Skanderborg Håndbold

Publiceret 04 December 2017 15:00

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV