Iværksættere roser Skanderborg Kommune

Skanderborg er én af landets bedste kommunale ordregivere siger iværksætterne

De danske kommuner har i en årrække haft et ry for at være dårlige betalere. Men som iværksætter kan man med ro i sjælen takke ja, når Skanderborg Kommune ringer med en opgave.
 
Skanderborg Kommune er nemlig en af de kommuner, der bliver blåstemplet som en god samarbejdspartner blandt brugerne af Dinero Regnskabsprogram, som sælger til kommunen.
 
“Faktisk har hele 66 kommuner på tre uger fået så flotte bedømmelser, at vi kan blåstemple dem som gode samarbejdspartnere, og det glæder mig, at iværksætternes samarbejde med kommunerne tilsyneladende er så velfungerende,” siger serieiværksætter Martin Thorborg, som er adm. direktør i Dinero ifølge en pressemeddelelse fra virksomheden.
 
“At 66 kommuner er blåstemplet betyder ikke nødvendigvis, at de resterende 32 kommuner er dårlige betalere eller dårlige samarbejdspartnere. Sandsynligvis har en stor del af dem bare ikke fået nok bedømmelser til, at vi kan blåstemple dem – endnu. Opgør med kommunernes blakkede ry Listen er godt nyt for kommunerne. For evnen til at betale iværksættere til tiden har nemlig ikke altid været imponerende. En undersøgelse foretaget af Ase i 2014 viste, at 16 procent af iværksætterne havde haft dårlige betalere blandt kommunerne. En stigning på to procentpoint på to år,” siger Martin Thorborg og fortsætter:
 
“Kommunerne har længe haft et blakket ry i iværksætterkredse, men forhåbentlig indikerer de gode bedømmelser, at kommunerne har strammet op og har fået styr på betalingsfristerne," siger Martin Thorborg.
 
“Det er også nødvendigt, hvis vi fortsat vil dyrke iværksætterkulturen i Danmark. Det, der for en kommune er småpenge, er ofte en livsvigtig indkomst for en nystartet iværksætter, der er gået all in på at etablere egen virksomhed. Vi er nødt til at give gode vilkår til mennesker, der ønsker at starte egen virksomhed – og det nemmeste sted at starte er at betale regningerne til tiden,” understreger direktøren.

null

Publiceret 04 December 2017 10:00

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV