Knusende sikker sejr over Sønderjyske

Skanderborgs håndboldherrer har rejst sig efter en skidt start

888 Ligaen Skanderborg Håndbold – Sønderjyske 27-19 (12-10)

Mål for Skanderborg Håndbold: Kasper Irming 7, Morten Balling 6, Morten Kirk Olesen 5, Andreas Væver 3, Martin Mauer Larsen 3, Frederik Ladefoged 2, Kristian Bonefeld 1.

Først bankede vi BSV og i dag lagde Orangeriet igen guld til en forløsende hjemmesejr. Sønderjyske blev sendt hjem med et 8-måls nederlag på 27-19, og The Green Gunmen er endegyldigt ude af den målkrise, som vi indledte sæsonen med. Publikum bar de grønne drenge frem i alle 60 minutter - og alle dommedagsprofeterne der mente, at alle grønne point fra Cigaræsken ikke kunne overføres til vores nye hal, må nu endegyldigt tie stille og nyde de nye rammer.
 
Læs også: Skanderborg nappede mægtige BSV
 

Skanderborg kom på banen, som vi syntes absolut bedst om: Fyldt af koncentration og vildskab. Og efter 5 minutter var vi i front med 2-0 og kort tid efter 4-1. Midtvejs var vi i front med 8-6, men en udvisning af Frederik Ladefoged fik gæsterne op på 8-8. Umiddelbart efter udvisningen bragte vi os igen i front med 3 mål i træk, og trods endnu en udvisning kunne vi holde en føring på 12-10 ved pausen.
 

De første 10 minutter af 2. halvleg var vores offensiv ikke helt tunet ind, og Sønderjyske fik hurtigt udlignet til 12-12. 5 minutter gik der, før Martin Mauer Larsen bankede det første Skanderborg-mål ind, og herfra stod der Skanderborg på kampen. Efter 40 minutter var vi på 16-13. Sønderjyske forlangte timeout, som gav gæsterne to mål efterfølgende. Det bragte ikke Skanderborg ud af kurs og efter 15 minutter stod der 19-15, hvorefter Sønderjyske tog sin sidste timeout.
 

Det hjalp ikke, og de sidste 15 minutter blev én lang triumf foran et veloplagt hjemmepublikum, der kvitterede med stående klapsalver.
 

De to point luner gevaldigt efter den lidt sparsomme pointhøst i starten af sæsonen, og vi har nu kontakt til de overliggende hold og sætter os på en aktuel 11. plads. Vi glæder os allerede til næste hjemmekamp 9. december mod KIF Kolding København.
 

Kilde: Skanderborg Håndbold

Publiceret 30 November 2017 09:15

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV