Nederlag mod Nordsjælland

Skanderborg Håndbolds ligaherrer havde optimismen, men...

Nordsjælland Håndbold – Skanderborg Håndbold 32-28 (15-15)
 
Upåagtet, at vi i dag var på udebane, så var dagens opgør et af de opgør, hvor vi virkeligt havde sat næsen op efter point. Nordsjælland Håndbold var før dagens opgør blot 1 point foran Skanderborg i tabellen og efter de to seneste sejre i Aalborg og hjemme over BSV havde vi troen med i bussen over Fyn og Sjælland, skriver Skanderborg Håndbold om ligakampen i sidste uge.
 
Det startede også godt og før pausen var Skanderborg klart det bedste hold på banen. Men tre brændte grønne chancer i de sidste 2 minutter af 1. halvleg kostede prompte i den anden ende af banen og hjemmeholdet kunne bestemt være mere end godt tilfredse med pausestillingen på 15-15.
 
Efter pausen kom hjemmeholdet bedst ud ovenpå den gode afslutning før pausen, og den første halvdel af 2. halvleg stod der Nordsjælland på.
 
En dobbelt udvisning til Skanderborg efter 41 minutters spil ved 24-21 til hjemmeholdet gav panderynker hos de grønne tilskuere, men det gav faktisk noget ekstra gejst og vilje hos de mørkegrønne Gunmen. 4 mod 6 i 2 minutter blev vundet af Skanderborg med 1-0 og 3 minutter senere var alt igen helt lige ved 24-24.

Momentum

Skanderborg havde momentum og bragte sig igen foran 26-25 med 12 minutter tilbage på klokken. Kasper Irming havde chancen for at bringe os foran med 2, men ramte indersiden af stolpen og i stedet forlangte hjemmeholdet timeout. Herfra gik det desværre kun en vej, og det var hjemmeholdets.
 
Lasse Uth udlignede til 26-26 og efterfølgende fik Frederik Ladefoged endnu en udvisning af kampens 2 dommere.
 
Efter udvisningen stod der kun Nordsjælland på menuen og de limegrønne oprykkere gjorde det onde ved Skanderborg og vandt de sidste 8 minutter med 7-2 og det endte med en stor fest i Helsinge Hallen for dagens hjemmepublikum.
 
Målscorer Skanderborg: Kasper Irming 8, Morten Balling 6, Morten Kirk Olesen 4, Frederik Ladefoged 3, Martin Mauer Larsen 2, Andreas Væver 2, Nikolaj A. Nielsen 1, Kristian Bonefeld 1, Jonas Eichwald 1.

Publiceret 28 November 2017 12:30

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV