Nye Moo Sa Poom-sortbælter

Moo Sa Taekwondo Klub har haft to sortbæltekandidater til graduering ved Chois Venners vintergraduering i klubbens egne lokaler på Søtoften. Begge kandidaterne var til den sjældne grad Poom, som er sortbælte under 15 år. Begge kandidater bestod deres kursus og graduering.
 
I år var det endelig tid til, at klubben igen kunne opleve kandidater, der bestod til sortbæltegraden 1.poom for under 15-årige. Både Martin Gellert og Andreas Sørensen kan nu kalde sig 1. Poom sortbælter efter en flot indsats ved både kursus og graduering i CV regi.
 
Martin Gellert har trænet siden 2011 og Andreas Sørensen siden 2010, så de kom til sortbæltegradueringen med en solid erfaring. Begge har været blandt klubbens bedste børnekæmpere med utallige flotte kampresultater bag sig.
 
Senest har Andreas Sørensen også gjort sig gældende i teknikkonkurrencer og sår foran en DM deltagelse i weekenden i Odense. Klubbens to nye sortbælter og de øvrige kandidater der var til graduering på dagen fik stor ros med fra censorpanelet som blev ledt af Danmarks højestgraduerede taekwondo instruktør Kyoun-An Choi, som er 9. Dan.
Klubbens kandidater har, inden sortbæltet kunne bindes, gennemgået tre dages kursus og prøver under ledelse af de højest graduerede instruktører i Danmark.
cns

Publiceret 23 November 2017 07:00

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV