God weekend for Stjær Håndbold

Stjær Håndbold har haft tre ungdomshold i aktion. Det gav følgende resultater:

U16-piger 2. div: Ikast Håndbold – Stjær BK 23-28
Der er langt til Ikast, men knap så langt hjem, når man har vundet, og endnu kortere er der, når man har leveret en så flot indsats, som Stjær pigerne gjorde i denne kamp. Stjær var taget til Ikast med kun syv spillere, da man var ramt af afbud på grund af skader og efterskoleophold.
I perioder blev hjemmeholdet alligevel kørt helt ud af banen, og efterhånden som minutterne gik, mistede de helt modet, for det er ikke sjovt at tabe til et hold med kun syv spillere. En rigtig dejlig dag i Ikast, og en meget, meget stor ros til en flok piger, der giver alt, hvad de har i sig i alle kampe.

U12-drenge: Viby IF – Stjær BK 13-13
Det er svært at spille i A-rækken - det måtte Stjærs U12-drenge konstatere fra turneringens første kampe, men efter at holdet nu er begyndt at vænne sig til, at det går lidt stærkere, og at man skal dække op, så er der begyndt at komme point på tavlen.

U10-drenge: Hammel GF 2 – Stjær BK 9-14
Efter første halvleg var der ingen, der havde regnet med en sejr til Stjærholdet, men drengene ville det helt anderledes. Anden halvleg bød på et meget flot tempo i angrebet, og der kom gang i skuddene. Stjær scorede 11 mål på 20 min. og til gengæld fik Hammel kun puttet 3 mål i Stjærs mål. Flot sejr til drengene fra Stjær.

Publiceret 22 November 2017 15:15

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV