DEBAT:

Er Stilling Station glemt?

Af
Martin Frausing Poulsen og John Haarup Laursen

byrådsmedelmmer (DF)

Er Stilling Station glemt? Sådan ser det åbenbart ud, ingen har nævnt trinbrættet i forbindelse med den igangværende valgkamp. Det undrer os i Dansk Folkeparti, for det har tidligere været et meget varmt emne blandt borgere og lokale politikere.
Flere transportministre har været på besøg, og alle været meget begejstret for ideen om at åbne Stilling station, men når man så skal til at tale om realiteter, så begynde man at bakke ud. Senest har man meldt ud, at en ny station i Stilling vil koste ca. 70 mill. kr. og, at man først om nogle år kan gå i gang med de nødvendige undersøgelser.
Hvorfor bliver man ved med at skubbe en afgørelse og en igangsætning af projektet. Nogen mener, det er togforliget, der er bremseklodsen, andre mener, at det skyldes den kommende elektrificering af jernbanenettet, for man ikke kan begynde at bygge en bro i Stilling, før at denne er blevet etableret.
Som borgere og lokalpolitikere har vi meget lidt forståelse for, at der ikke snart sker noget i denne sag,
Vi er nødt til at gå i fælles front imod transportministeriet. De politiske partier i Skanderborg kommune er nødt til at få fortalt deres venner på Christiansborg, at nu er det alvor, vi vil ikke vente længere (Forkortet, Red.).

Publiceret 20 November 2017 05:00

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV