DEBAT:

Venstre: Uændret skat

Af
Anders Rosenstand Laugesen

borgmesterkandidat for Venstre

Venstres politik udgør et klart og sammenhængende borgerligt alternativ til blot mere af det samme. I Venstres valgprogram anviser vi en helt anden vej til en bedre kommune. Og i modsætning til de mange røde partier har Venstre også anvist, hvor pengene skal komme fra.
 

Socialdemokraterne og borgmesteren synes hverken at have et sammenhængende valgprogram eller en sammenhængende politik. Den socialdemokratiske politik stikker i alle retninger og er fyldt med tomme, ufinansierede valgløfter.
 

Uden overhovedet at anvise nogle former for finansiering udover fremtidig vækst har borgmesteren, SF og De Radikale samstemmende argumenteret for blandt andet flere skolelærere, flere pædagoger, flere ansatte i ældreplejen og flere sygeplejersker. Denne politik hænger åbenlyst ikke sammen økonomisk.
 

Borgmesteren har også i Uge-Bladet været ude med en regulær skræmmekampagne mod de borgerlige. Borgmesteren påstår, at blå blok vil sætte skatten ned. Det vil Venstre ikke. Vi vil have råd til vores politik.

Publiceret 18 November 2017 05:00

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV