DEBAT:

Valgkampen er i fuld gang

Af
Søren Erik Pedersen

byrådsmedlem- og -kandidat (V)

En valgkamp er flere ting - en ting er at få solgt sit navn, så vælgerne kan finde det på stemmesedlen i stemmeboksen.
 

Men et andet vigtigt element er den respons, som kommer fra de mennesker man møder på sin runde. Det kan være ting der er overset, nye ideer, noget man undres over, noget der kan gøres anderledes - alt sammen værdifuldt til det videre arbejde i byrådet (forhåbentligt).
 

Jeg har mødt undren omkring infrastrukturen i Hørning - holdt op mod alle de nye boliger der er bygget og planlagt.
 

Jeg har mødt undren om børnepasning i Galten/Skovby området.
 

Jeg har mødt undren om cykelstier. Nr.Vissing mangler og cykelturen fra Ry mod Skanderborg stopper med motorvejen - hvorfor?
 

Jeg har mødt pårørende, der undrer sig over, at når gulvet vaskes hos en ældre, er der eksempel på, at står der en fejebakke på gulvet, så forbliver det lille område uvasket.
 

Der er undren over, at Skanderborg Kommune har haft så mange tomme lejligheder på Bavnegården i Tebstrup - til fuld betaling.
 

Så der er al mulig god grund til at afholde undringsmøder efter valget - også med den tanke om, hvordan vi kan udvikle vores lokaldemokrati. I dag er vi ikke gode nok til at opfange de holdningsmæssige strømninger, der findes ud i områderne.
 
Så det skal vi – borgerne og kommunen – finde ud af i fællesskab. En nødvendighed for at sikre tilfredse borgere. En udvikling og tilpasning af lokaldemokratiet.

Publiceret 18 November 2017 06:00

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV