DEABT:

Var det det man kom efter, jeg tvivler

Af
John Haarup Laursen

byrådsmedlem (DF)

Der var flot opbakning til vælgermødet på Gyvelhøjskolen, ikke kun af borgere fra Galten-Skovby, men fra hele den gamle Galten Kommune, men hvis de er gået skuffet hjem efter mødet, er det meget forståeligt, for mødet kom desværre til at handle alt for meget om ting, der ikke har med Galten-Skovby at gøre.
Alt for meget tid lev der brugt på at diskutere plejecentret Søndervang i Låsby, klimaet og økologi, og så en fortælling om hvor godt det går i Skanderborg Kommune.
Det undrer mig at også mine politiske kollegaer fra lokalområdet ikke fik sig markeret noget mere i debatten, om cykelstier, den offentlige transport og hvad gør vi for at kunne beholde de unge mennesker i området, så de ikke flytter herfra. Dette blot for at nævne nogle ting, som der kunne have været sat fokus på.
Dansk Folkeparti og flere af de fremmødte borgere ville helt sikkert også gerne have hørt noget om hvad både Socialdemokraterne og Venstre (de har haft besat alle taburetterne i Undervisnings og børneudvalget i denne byrådsperiode) vil gøre ved alle de børn der i fremtiden skal passes i daginstitutionerne, for hvor skal de passes og hvad gør vi ved de daginstitutioner der er saneringsmode. Hvad med boliger til de unge og ældre i Galten-Skovby og ude i landsbyerne. Og hvad gør kommunen ved de mange tomme erhvervsgrunde på Klank, det er ikke nok at man vil være Danmarks bedste erhvervskommune. Jo, der have været nok at tage fat i.
 

Jeg ved, at der var borgere der gik fra mødet og var meget skuffede over den manglende fokus på lokal-området og havde meget lidt forståelse for, at man brugte så meget tid på at debattere emner, som ikke var lokale, men måske var det ikke gået op for flere af politikerne, at man nu var noget op i den nordlige del af kommunen, og at man ikke kunne blive ved med at sige de samme ting, som det man havde sagt andre steder. For her mødte man altså borgere, der var interesseret i at høre, hvad politikerne vil gøre for netop deres område.
 

Så fra Dansk Folkeparti skal der lyde en opfordring til, at man fremadrettet sætter fokus på lokalområdet, når der inviteres til vælgermøder.

Publiceret 17 November 2017 18:00

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV