Politiet har nu sat gang i efterforskningen af svindlen ved ’Ladies Night’ 9. oktober i år. Arkivfoto

Politiet har nu sat gang i efterforskningen af svindlen ved ’Ladies Night’ 9. oktober i år. Arkivfoto

Svindelsag bliver efterforsket bredt

Sydøstjyllands Politi kigger ’Ladies Night’ også på sager fra andre politikredse

Sydøstjyllands Politi har nu sat gang i efterforskningen af de tilfælde af svindel, flere kvinder var udsat for i forbindelse med arrangementet 'Ladies Night' 9. oktober. Det bekræfter politikommisær Torben Rungstrøm over for UgeBladet.
Læs også: Svindelsag: Docaj, Villemoes eller Kararic - Hvem er Medina egentlig?
Ved arrangementet betalte seks kvinder for sko eller tørklæder til beløb mellem 100 og 800 kroner, hvorefter der blev hævet enten 10.000 eller 20.000 kroner på deres konto. Alle kvinder har meldt arrangøren af Ladies Night, Medina Docaj, til politiet. Det var hende, der solgte varerne, tog imod betaling og sendte en SMS-kvittering for købene.
Medina Docaj er blandt andet også blevet meldt til politi efter en messe i Hedensted sidste år. Indgår det i jeres efterforskning?
“Det kan jeg ikke kommentere på. Men jeg kan bekræfte, at vi har igangsat en koordineret efterforskning, hvori der ikke kun kigges på sager fra Sydøstjyllands politikreds,” siger Torben Rungstrøm.
Medina Docaj har fortalt, at hun selv har anmeldt svindlen til Sydøstjyllands Politi, fordi hun nægter at stå bag. Kan du bekræfte det?
“Det kan jeg hverken be- eller afkræfte,” lyder det.
Torben Rungstrøm tilføjer, at det for nuværende er umuligt at sætte tid på, hvor lang tid efterforskningen vil tage.

17 gange i RKI

UgeBladet modtager fortsat henvendelser fra personer, der har mistet beløb fra nogle få tusinde kroner og op til mere end 300.000 kr. efter at have lavet forretninger med Medina Docaj. Vi skriver dog ikke om sager, vi ikke kan dokumentere.
 

Dokumentation

Dokumentation er der til gengæld at finde hos RKI, der registrerer dårlige betalere. Her er der for nuværende 17 registeringer af Medina Docaj til et samlet beløb på lige knap 1,2 mio. kr. Der er tale om penge, som især tøjfirmaer og banker har fået dom for, at Medina Docaj skylder dem.

Publiceret 06 November 2017 11:45

SENESTE TV