Docaj, Villemoes eller Kararic - Kært barn har mange navne, men om de mange, der ikke har fået betaling for levering af ydelser til arrangementer, Medina står bag, eller som uretmæssigt har fået trukket store beløb på deres Visa-kort, også mener det, er en anden sag.

Docaj, Villemoes eller Kararic - Kært barn har mange navne, men om de mange, der ikke har fået betaling for levering af ydelser til arrangementer, Medina står bag, eller som uretmæssigt har fået trukket store beløb på deres Visa-kort, også mener det, er en anden sag.

Svindelsag:

Docaj, Villemoes eller Kararic - Hvem er Medina egentlig?

Arrangøren af Ladies Night i Skanderborg er adskillige gange blevet meldt til politiet

Da vi på UgeBladet i sidste uge skrev om svindel og dybt skuffede handlende efter arrangementet Ladies Night 9. oktober på Fælleden, blev det indledningen til en lavine af henvendelser fra både private og erhvervsdrivende, der på den ene eller anden måde føler sig snydt af Medina Docaj, der på vegne af firmaet Milinium Group med adresse i Vejle stod for arrangementet.
 
Ved arrangementet i Skanderborg fik flere kvinder hævet mellem 10.000 kr. og 20.000 kr. på deres Visa-kort efter køb af varer for 100-800 kr. Firmaet, der solgte varerne, har samme CVR-nummer som et firma, der er ejet af netop Medina Docaj.
 
Og hvem er hun så, Medina Docaj?
 
Ifølge UgeBladets oplysninger hedder hun Medina Kararic, men optræder i hvert fald også med efternavnene Docaj og Villemoes. Hun stammer fra Lemvig. Hun præsenterer oftest sig selv som Medina Docaj, så det navn bruger vi også.
 
Vi har talt med en meget lang række personer, der enten har arbejdet for Medina Docaj eller gjort forretninger med hende, og billedet er det samme: Det er tale om en ekstremt charmerende, altid velklædt og overbevisende ung kvinde.

Grotesk messe

Sidste år stod hun bag en stor messe i Hedensted, hvor blandt andet Rasmus Seebach optrådte. Messen skulle imidlertid være holdt i DGI-Huset i Vejle, og i stedet for de cirka 20.000 gæster, udstillerne var blevet lovet, kom der med lidt god vilje 1500.
 
Alt i alt følte udstillerne på ingen måde, at de fik den markedsføring forud for messen, som de var blevet lovet, og det hele var så grelt, at det førte til en politianmeldelse af Medina Docaj.
 
UgeBladet har talt med en række af de firmaer, der efter messen i Hedensted både kollektivt og individuelt meldte Medina Docaj til politiet for ikke at have levet op til de aftaler, der var lavet i forhold til messen.
 
Der fortælles samstemmende om et forløb, der beskrives som grotesk. Eksempelvis blev messen flyttet fra Vejle til Hedensted, hvilket flere af udstillerne først fandt ud af, da de mødte op i Vejle for at stille deres stand op.
 
Blandt de firmaer, der var med på messen, solgte flere diverse former for mad, og med et markant antal lavere antal besøgende blev salget lige så markant lavere. Udstillerne havde alle betalt cirka 10.000 kr. for deres stand.

Ingen penge for plakat

Grotesk er også en betegnelse, der bruges også af det grafiske firma, der producerede plakat og andet grafisk materiale til messen i Vejle, der altså endte i Hedensted. Det samarbejde er også endt med en politianmeldelse.
 
Firmaet fik en henvendelse fra Medina Docaj om at lave materiale til messen. Det gjorde man og sendte et udkast til hende. Filen med materialet var rent teknisk låst, men det lykkedes Medina Docaj at låse den op og efterfølgende bruge dens indhold. Trods flere rykkere har firmaet ikke fået nogen betaling.
 
Efterfølgende kontaktede Medina Docaj et østjysk kurerfirma, der brugte en hel lørdag på at ophænge plakater i et område fra det nordlige Aarhus og via Horsens og Vejle til Middelfart. Ejeren af kurerfirmaet, der ønsker at være anonym, fortæller, at sagen blev sendt til inkasso, fordi betalingen udeblev.
 
“Inkasso nyttede desværre ikke, fordi Medina Docaj på det tidspunkt ikke havde en fast adresse,” fortæller han til UgeBladet.
 
Adskillige af de personer, UgeBladet har talt med, ønsker ikke at få deres navn sat på deres udtalelser, fordi deres erfaring er, at det udløser en henvendelser fra en af Medina Docajs advokater. Ugebladet er dog bekendt med deres fulde navn. Vi har også selv på UgeBladet modtaget henvendelser fra to forskellige af slagsen.
 
Horsens Folkeblad skriver i øvrigt, at en kvinde i forbindelse med et arrangement á la Ladies Night sidste efterår i Frederikshavn fik trukket 4500 kr. på sit betalingskort i stedet for de 450 kr., der var det rigtige beløb.
 
Kvinden siger til avisen, at det var Medina Docaj, der solgte hende skoene og tog imod betalingen. Det var, som i Skanderborg, Medina Docaj, der stod for arrangementet.

null

Publiceret 23 October 2017 11:00

SENESTE TV