Formel-4:

Dansker påkørte Nicklas Nielsen på Hockenheim

Hørning-køreren ender året som nummer seks i den tyske Formel-4 serie

Nicklas Nielsen fra Hørning og landsmanden Frederik Vesti stødte sammen og ødelagde racet for hinanden i både 2. og 3. løb under weekendens Formel 4-løb på Hoc kenheim-banen i Tyskland.
 
Der var 24 Formel 4-biler til start, og så ville skæbnen, at det var netop de to danske racerkørere, der kom i nærkamp i hele to løb under weekendens race på den legendariske Hockenheim-bane ved Mannheim.
 
“I 2. løb lå jeg hurtigt som nummer 3, men i 2. omgang kom Frederik Vesti bagfra og kørte op i mit venstre baghjul, så jeg punkterede og måtte udgå. Frederik nåede rundt, men endte på en sidsteplads. Som om det ikke var nok, gentog scenariet sig i det efterfølgende løb. I første omgang lå Frederik på min yderside og pressede mig indad, indtil jeg ramte curbs og blev sendt tilbage og ind i hans bil, så vi begge måtte køre i pit og udgå,” fortæller Nicklas Nielsen, der ender på en 6. plads i den tyske ADAC Formel 4-serie.
 
Den 20-årige kører har indgået et sponsorsamarbejde med Formula Racing med hjemsted i Allerød, men om han kommer ud at køre i en teamets biler, er fortsat uvist.
 
"Jeg tager det helt roligt lige nu og vil have fuldt fokus på de testkørsler, som byder sig,” lyder det.
 
cns

null

Publiceret 05 October 2017 20:00

SENESTE TV