Brug os - det er det, vi er her for

Om to uger bliver to lokale ugeaviser til én. Vi er i fuld gang med at forberede os...

Af
Af Grethe Bo Madsen

Når to bliver til én lokal ugeavis, bliver redaktionen pludselig dobbelt så stor. Det giver en masse nye muligheder for at lave en endnu bedre lokal ugeavis, og vi har travlt med at bruge tiden frem til vores første fælles avis på at planlægge vores nye DNA.
 
Tilsammen har vi over 100 års erfaring i at formidle nyheder. Men uden input fra vores læsere er vi ingenting. Har du en nyhed, du gerne vil dele, sker der noget nyt i dit lokalområde, eller er du med til at arrangere noget af interesse for andre, så skriv til vores redaktionsmail på redaktion@uge-bladet.dk.
 
For to uge siden startede vi op som fælles redaktion med tre journalister og en lokalredaktør.
 
Claus Sonne har været journalist gennem 22 år og kom til Skanderborg i 2016. Claus har gennem 15 år været freelancejournalist med speciale i sundhed, videnskab, motion og sport. Er sportsnørd med stort S med forkærlighed for håndbold.
 
Erland Rasmussen har været journalist i 35 år, og har skrevet om Skanderborg siden 2013. Erland skriver om stort og småt fra hele kommunen og elsker den tætte kontakt med læserne. Erland ved ALT om historie, og elsker dokumentarprogrammer og foredrag på folkeuniversitetet.
 
Jørgen Bollerup Hansen har været all round journalist i mere end 27 år, og har været på Uge-bladet Skanderborg siden 2012. Jørgen er udemenneske, badmintonspiller, cyklist og meget kulturinteresseret, især rytmisk musik og dans sætter gang i ham.
 
Grethe Bo Madsen er redaktør og har arbejdet med kommunikation siden 1994. I mange år var hun journalist i Aarhus, men skiftede i 2013 smilets by ud med Danmarks smukkeste kommune. Grethe er en selskabspapegøje og læsehest og har desuden en svaghed for chokolade og mennesker, der gør noget usædvanligt og anderledes med deres liv.

Publiceret 12 September 2017 14:00

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV