Rasmus Walter i talrigt selskab

Selvom Rasmus Walter har en af tidens stærkeste sangstemmer, havde han alligevel inviteret et kæmpe kor med på scenen til Smukfest.

Af
Af Lene Dalgaard Andersen

Lige fra første strofe skrålede de tusindvis af publikummer med - selv dem på Bøgescenens allerbagerste bænkerækker. Første nummer lagde da også op til en ordentlig omgang fest og farver.
"På en dag som i dag er der ingen vej tilbage. Slip kontrollen og slå tankerne fri," sang Rasmus Walter.
Og som sagt, så gjort. De allerede feststemte tilskuere begyndte at huje og danse på bænkene, som var der ingen dag i morgen. Publikum var en broget skare denne eftermiddag. Både børn, teenagere, ægtepar og pensionister var kommet for at høre Rasmus Walters mange hits.
For er der noget, Rasmus Walter kan, er det at samle mennesker på kryds og tværs. Hans danske tekster er simple, men velskrevne, og rammer folk, uanset hvor i livet de befinder sig. Og med kærlighed som omdrejningspunkt i de fleste sange er det svært ikke at lade sig rive med af de fængende melodier.

Gæster på scenen

Midtvejs i koncerten trak Rasmus Walter pludselig en overraskelse frem fra kulissen. Et 30 mand stort kor trådte frem fra bagtæppet og stillede sig klar til at synge med på næste nummer.
Det før så livlige publikum spidsede ørerne ekstra godt, så de rigtigt kunne nyde de nu 31 stemmer, der klingede i smuk harmoni. Faktisk blev mange så opslugte af den salige klang, at de for en stund helt stoppede deres vilde dansetrin.
Samtidig klemte solstrålerne sig langsomt igennem det grå skydække, der ellers havde hængt tungt over bøgetræerne hele dagen. Rasmus Walters i forvejen særdeles vellykkede optræden endte med at gå op i en højere enhed.

null

Publiceret 11 August 2017 21:30

SENESTE TV